Menu
Your Cart

VITAMINA K3

VITAMINA K3
VITAMINA K3
VITAMINA K3
VITAMINA K3
VITAMINA K3

Substante active: Menadiona sodiu bisulfit
Solutie recomandata ca produs de asociatie la tratamentul prelungit cu sulfamide, in hemoragii sau chiar diateza hemoragica, hipotrombinemii, intoxicatii
Specii tinta: iepuri, pasari
Administrare: orala
Ambalare: 50 ml, 1000 ml

COMPOZITIE
1 ml solutie contine:
Menadiona sodiu bisulfit……………………….……. 31,1 mg
Excipient, q.s.ad. ….……………………………………. 1 ml
Excipienti: Clorura de sodiu, Metabisulfit de sodiu, Parahidroxibenzoat de metil, Parahidroxibenzoat de propil, Apa distilata.

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA
VITAMINA K este indispensabila sintezei hepatice a protrombinei, ea facand parte din grupa vitaminelor cu actiune antihemoragica. Are rol important in procesul de coagulare sanguina si actioneaza asupra endoteliilor capilare si asupra fibrinogenului.
Manifestarile cele mai importante care apar prin carenta de vitamina K3 sunt hemoragiile si hipotrombinemia. In doze mari, vitamina K3 activeaza sistemul reticulohistiocitar, produce diureza (in edemele generale), stimuleaza functiile ficatului si ale maduvei osoase. In general, nevoile de vitamina K sunt acoperite la majoritatea animalelor prin aport alimentar si sinteza digestiva. Pasarile fac exceptie de la aceasta regula. Carentele in vitamina K la pasari sunt vizibile la autopsie: hemoragii intraabdominale, ovariene, cloacale, intestinale etc.

SPECII TINTA
Iepuri si pasari (gaini, curci, bibilici, prepelite, fazani, pauni, gaste, rate, porumbei).

INDICATII
Se recomanda ca produs de asociatie la tratamentul prelungit cu sulfamide pentru controlul coccidiozei la pasari si iepuri, hemoragii sau chiar diateza hemoragica, hipotrombinemii, intoxicatii.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 3649
  • Greutate: 0.00kg
Produse vandute: 3

Opţiuni disponibile