Menu
Your Cart

HEMOSILATE 125MG/ML * 20ML

HEMOSILATE 125MG/ML * 20ML
Nou
HEMOSILATE 125MG/ML * 20ML

Hemosilate 125 mg/ml Soluție injectabilă


Fiecare ml conține 125 mg etamsilat

Soluție liberă, incoloră, libera de particule vizibile.

Specii țintă: câini, pisici, bovine, ovine, caprine, porcine, cabaline.

Indicații de utilizare: prevenirea și tratamentul hemoragiilor de origine chirurgicala și post-traumatica, obstetricală sau ginecologică.

Contraindicații: nu se utilizeaza în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Cantități de administrat și calea de administrare:

 -administrare intramusculara sau intravenoasa: 5-12,5 mg/kg greutate corporala, echivalent cu 0,04-0,1 ml/kg greutate corporala, in functie de gravitatea hemoragiei.

Tratamentul se realizeaza de obicei pana cand apar efectele dorite, de la 1 zi la 2-3 zile, astfel încât să se obțină controlul hemoragiei.

Pentru prevenirea hemoragiei chirurgicale, administrarea produsului trebuie să se faca cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea intervenției chirurgicale. Pentru tratarea unei hemoragi continue, produsul poate fi administrat la fiecare 6 ore până când se oprește hemoragia.

În cazul rupturii unor vase mari de sange este necesar a se ligatura vasele de sange înainte de administrarea acestui produs medicinal veterinar.

A nu se administra mai mult de 20 ml produs într-un singur loc de administrare. Fiecare injecție trebuie administrată în locuri diferite.

Dopul de cauciuc al flaconului nu trebuie sa fie înțepat mai mult de 25 de ori.

Etamsilatul este o substanță hemostatică și angioprotectoare care stimulează scăderea timpului de coagulare și normalizează rapid fragilitatea si permeabilitatea vasculă.

Mecanismul de acțiune este atribuit inhibării de prostacyclin (PGI2) care determină dezagregarea trombocitelor, vasodilatație și cresterea permeabilității capilare și activarea P-selectinelor, care facilitează interacțiunea intre trombocite, leucocite si endoteliu. Acționează prin hemostază primară fără afectarea timpului de protrombină, fibrinoliză sau numarul de trombicite.

Se eliberează numai pe bază de rețetă veterinară.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În Stoc
  • Model: GV01911
  • Greutate: 0.00kg
Produse vandute: 4