Menu
Your Cart

Oster

Producator: Oster Model: GC0017
Cleşte de tăiat unghii, din oţel inoxidabil şi mâner uşor, din plastic, cu posibilitatea de setare a lungimii de tăiere. Marca Oster..
Producator: Oster Model: GC0022
Cuţite de schimb pentru maşina de tuns portabilă Oster Artisan. 2/10 mm si 1/20 mm..
Producator: Oster Model: GC0001
Maşină de tuns OSTER Golden A5. motor puternic - 45W 2 viteze de funcţionare (până la 2700 SPM) temperatură de lucru scăzută carcasă solidă şi ergonimică cu textură specială pentru siguranţă în manevrare posibilitatea ataşării unei game foarte largi de cuţiteCUTITUL N..
Producator: Oster Model: GC0033
Piese de schimb si consumabile pentru masinile de tuns Oster. Va rugam sa ne contactati direct (telefon sau email) pentru comanda. Carcasa A5 Carcasa A5 2 viteze Cablu alimentare A5 Cablu alimentare A5 2 viteze Rotor A5 Rotor A5 2 viteze Stator U..
Producator: Oster Model: IG07
Samponul Oster este recomandat cainilor cu piele sensibila. Poate fi utilizat si pentru imbaierea cateilor junior. Samponul Oster are efect calmant, reduce iritatiile si parfumat , asigura o piele si o blana sanatoasa. Show White, Vanilie - Samponul Oster Show White cu parfum de vanilie intensif..
Producator: Oster Model: GC0022
Set de distantiere profesional alcatuit din 3 piese. Pentru marca MOSER si OSTER...
Cutit OSTER mărimea 10 - 1.6 mm Cutit OSTER mărimea 10 - 1.6 mm
Cerere ridicata
Producator: Oster Model: GC0002
Dimensiunea de tăiere: 10 - 1/16""; * 1,6 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Producator: Oster Model: GC0003
Dimensiune de tăiere: 15 - 3/64 * 1,2 mm Cutit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Producator: Oster Model: GC0004
Dimensiunea de tăiere: 30 - 1/50; * 0,5 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama e..
Producator: Oster Model: GC0007
Dimensiunea de tăiere: 40 - 1/100; * 0.25 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Producator: Oster Model: GC0011
Dimensiunea de tăiere: 50 - 1/125; * 0,2 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama ..
Producator: Oster Model: GC0006
Dimensiunea de tăiere: 4 - 3/8; * 9,5 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)