Menu
Your Cart

Teste de diagnostic

Teste de diagnostic

Teste de diagnostic

Producator: Kruuse Model: GTD001
Dermafyt Test, pentru diagnosticarea dermatofiţilor din genurile Microsporum sau Trichophyton. conţine 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic incubatorul nu este necesar, cultura realizându-se la temperatura camerei diagnosticul este uşor de real..
Dispozitive testare coproparazitologica
Cerere ridicata
Model: GTD010
Metodă uşoară şi igienică de recoltare, preparare şi testare a probelor coproparazitologice. Recoltarea poate fi făcută fără probleme şi de către proprietarul animalelor...
Model: GTD011
Lichid de flotaţie FASOL 1 litru - soluţie saturată de sulfat de magneziu...
Model: GTD012
Benzi de testare Fluoresceina. 100 de bandelete per pachet..
Model: GTD004
Benzi de testare pentru analiza parametrilor urinari la animalele de companie. 10 parametri: sânge, urobilinogen, bilirubină, proteine​​, nitriţi, corpi cetonici, pH, glucoză, densitatea urinei şi prezenţa leucocitelor în urină Aplicaţii: test rapid pentru depistarea bolilor de rin..
Model: GTD005
Benzi de testare pentru determinarea corpilor cetonici din urină. Include documentaţia completă, parametri limită şi intervalele de referinţă pentru diverse animale mici 50 de bandelete per pachet..
Model: GTD006
Benzi de testare Schirmer. Include documentaţia completă 100 de bandelete per pachet..
Teste rapide de diagnostic - animale de companie Teste rapide de diagnostic - animale de companie
Cerere ridicata
Producator: Quicking Biotech Model: GTD007
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru animalele de companie. Nota 1: Preturile afisate sunt pentru 1 test - datorita noului mod de prezentare Gamma Vet va poate oferi in exclusivitate posibilitatea configurarii si achizitionarii testelor separat. Nota 2: Pentru o comanda a unor ..
Producator: Quicking Biotech Model: GTD009
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru animalele de fermă. Testele rapide reprezintă o alternativă de diagnosticare a unor boli la animalele de fermă. Se obtin rezultate sigure într-un timp foarte scurt cuprins între 5-20 min. Rezultatul testului este usor evidenţiat% prin apariţia u..
Producator: Quicking Biotech Model: GTD008
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru utilizare în controlul şi siguranţa alimentelor. Notă 1: Preturile afisate sunt pentru o cutie cu 10 teste. Notă 2: Aceste teste nu se regasesc in mod constant in stocul Gamma Vet. Pentru o comanda vă rugam sa ne contactati direct (prin tele..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)