Menu
Your Cart

Laborator

Laborator

Laborator

Model: 4034
-Sistemul de măsurare URIT-12 Hb + HCT este destinat analizei cantitative a valorilor hemoglobinei  și ale hematocritului.-Parametri: hemoglobină, HCT (hematocrit)-Eșantion de material: sânge întreg venos sau sânge capilar-Timpul de măsurare: <10 secunde-Domeniu de măsurare: 4 ~ 24 g / dL-Pâ..
Model: KT6300VET
Modelul KT6300VET este unul dintre cele mai stabile analizoare de hematologie, combinate cu un hardware de incredere si un software intuitiv. Fiind proiectat pentru a fi usor de utilizat si avand si o interfata excelenta, analizorul a ajutat clientii sa le usureze munca intr-un mod economic si efici..
Model: VH50
VH50 5diff este un aparat de analiza format din 5 parti, conceput sa indeplineasca cerintele cabinetelor si clinicilor veterinare, cu inalt grad de calitatea si performante.Viteza: 60 de probe/oraParametrii: 25 parametrii + 4 histogrameTehnologie avansata: scanare laser triangulara a globulelor albe..
Model: 4068
Caracteristici:Sursa de lumina rece cu durabilitate crescuta si inalta stabilitateImprimanta termica incorporataOperatiuni usoare si calitate crescutaRs232, interfata seriata pentru gazda PC/LIS, cititor de cod de bare optionalParametrii: PH; Nitriti; Acid ascorbic; Sange; Glucoza; Bilirubina; Urobi..
Model: GL0001
Baie de colorare care include 3 recipente de sticlă cu design special...
Model: GL0002
Agent de montare rapidă pentru microscopie. Metodă de prezenetare - recipient din sticlă de 100 ml. Se poate utiliza pentru toate preparatele microscopice deshidratate. Specimenele montate pot fi păstrate pentru un timp îndelungat fără a se observa modificări ale coloraţiilor...
Model: GAP050
Camera video profesionala, pentru microscoape - permite fotografierea şi filmarea preparatelor (utilizabilă numai cu microscoape trinoculare). Rezoluţie - 5 MP, 2592 x 1944 pixeli Senzor - CMOS Mărimea pixelilor - 2.2 x 2.2 µm Suprafaţa de filmare - 5.7 x 4.3 mm Cont..
Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP ) Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP )
Out Of Stock
Model: GAP005
Centrifugă cu temporizator şi control al vitezei. Centrifugarea se întrerupe automat când partea de sus este deschisă pentru siguranţa utilizatorului. Modelul XC-2415 este silenţios, robust şi uşor de curăţat şi de asemenea poate memora ultima operaţiune pentru a economisi timp. !!!! Compati..
Model: GAP052
Condensator de câmp întunecat pentru microscoape. Utilizabil şi cu obiectivele de peste 60x (imersie). Microscopia în câmp întunecat este o metodă specială de analiză, separată de microscopia în câmp de lumină. Preparatele foarte transparente şi greu observabile în microscopia clasică, vor apăre..
Model: 1886
Cutie pentru 100 buc lame/preparate pentru microscop. ATENTIE: NU CONTINE LAME !!!!!..
Model: GAP045
Incubator Bode - posibilitatea practică şi eficientă de incubare rapidă a mediilor de cultură. temperatură constantă de 37° C fiabilitate ridicată uşurinţă în operare dimensiuni reduse..
Model: GL0010
Lamă de calibrare pentru microscoape. Permite măsurarea şi numărarea elementelor din preparate. Se foloseşte în combinaţie cu software-ul specific camerelor video digitale ale microscoapelor trinoculare. Se livrează în cutie de protecţie...
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)