Menu
Your Cart

Diagnostic

Diagnostic

Diagnostic

Model: 3992
Stripurile Lissamine Green sunt ideale pentru diagnosticarea sindromului de ochi uscat (Keratoconjunctivita Sicca) si indica deficitul sau deteriorarea celulelor corneei.Cutia contine 100 bucati...
Model: GDI021
Dermatoscop compact, de inalta calitate. Setul este livrat in cutie de transport si lentila de rezerva...
Model: GMA001
Material: polyester 600D impermeabil, lavabil Dimensiuni: 40 x 20 x 21 cm Rezistenta: 8 kgDoua culori albastru si rosu. Descriere: - 1 compartiment incapator divizat de separatori detasabili prinsi intr-un sistem fixare Velcro ..
Model: GDI016
Lampă cu raze ultraviolete pentru diagnosticarea microsporiilor. Caracterstici 400 g greutate 1 lampă UV de 4 Watt, 366 nm 4 baterii standard de 1,5 V Dimensiuni: 16 x 5,3 x 2,5 cm...
Model: GDI015
Lampa Wood este o lampă cu radiaţii ultraviolete utilizată pentru diagnosticarea bolilor cutanate. Aparatul este uşor utilizabil în cadrul consultaţiei la medicul dermatolog şi permite iluminarea pielii la locul dorit iar nuanţa fluorescenţei conduce spre stabilirea diagnosticului. De exemplu, î..
Model: GDI005
Set laringoscop - Machintosh cu 4 lame curbe. Lampă standard care generează o lumina rece, stralucitoare. Design compact şi greutate redusă, cu mâner metalic elegant. Contacte electrice din inox care garantează un timp lung de viaţă. Sterilizare uşoară fără detaşarea lămpii..
Model: GD201
Caracteristici:- 4 lame drepte – iluminare halogen 2,5V – becul se afla in interiorul manerului pentru a simplifica sterilizarea lamelor – set in cutie de plastic ce contine maner + lame nr. 00, 0, 1, sau 0, 1, 2. – in partea de jos manerul este prevazut cu un capac pentru baterii. – laringosco..
Model: GDI019
Oftalmoscop portabil, cu iluminare precisă şi uniformă, livrat în gentuţă de transport...
Otoscop Otoscop
-10 %
Model: GDI006
Otoscop compact, de înaltă calitate, pentru examinarea clinică a aparatului auditiv. Asigură o iluminare uniformă şi profundă a câmpului examinat. Poate fi folosit şi pentru rinoscopie. Setul este livrat în gentuţă de transport, cu 3 speculi autoclavabili. Lentila otoscopul..
Model: GDI007
Refractometru construit cu optică specială pentru parametri din medicina veterinara: Proteina serica: 0-12 g/dl (diviziune: 0,2 g/dl) Densitate urinara: 1.000-1.045 (diviziune: 0.005) Compensare automata a temperaturii O picătură de lichid este suficientă pentru o citire...
Model: 2878
Antigen sau Anticorp? In dreptul numelui fiecărui test veţi observa codul Ag (antigen) sau Ab (antibody / anticorp) în funcţie de modul în care este realizat testul respectiv. Rezultatul pozitiv al testului Ab (antibody / anticorp) indică faptul că animalul a fost vaccinat (poate fi folosi..
Stetoscop capsula dubla Stetoscop capsula dubla
Out Of Stock
Model: GDI010
Stetoscop clasic. Calitate audio excelentă, lungime 55 cm, diferite culori. Capsula dubla..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)