Menu
Your Cart

Tunderea si ingrijirea robei

Tunderea si ingrijirea robei
Producator: Kerbl Model: GC0030
Cuţite pentru maşina de tuns profesională KERBL Constanţa 4 destinată ecvinelor şi bovinelor -31 / 15...
Producator: Kerbl Model: GC0029
Cuţite pentru maşina de tuns profesională KERBL Constanţa 4 destinată ovinelor - 13 / 4...
Model: GAM032
Foarfecă pentru tunderea oilor. Aproximativ 27 de cm lungime şi mâner cu margini rotunjite pentru protecţia operatorului...
Producator: Kerbl Model: GC0027
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru bovine. motor cu forţă superioară sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu uşurinţă, fără unelte cap de forfecare din aluminiu turnat, cu fante de v..
Producator: Kerbl Model: GC0028
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ecvine. motor uşor şi suplu, cu nivel sonor foarte redus sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu uşurinţă, fără unelte cap de forfecare din alumini..
Producator: Kerbl Model: GC0026
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ovine. motor cu forţă de tracţiune superioară lamele alunecă prin cea mai groasă lână, fără pierderi de putere sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit..
Model: GC0023
Maşină de tuns profesională ONYX FarmClipper 2 pentru animalele de fermă. concepută special pentru bovine şi cabaline heavy-duty, aproximativ 2.600 rotaţii / min motor puternic - 200 W greutate echilibrată pentru o manevrare uşoară - 1030 g fără cablu, 1430 g cu cablu ..
Producator: Kerbl Model: PM001
Date tehnice: cu raza de actiune in toate directiile solida si durabilitate mare in timp pentru animale de marimi diferite foarte flexibila perie din nylon suport stabil pentru arc calitate super..
Model: IG02
Samponul Herba-vital pentru CABALINE conţine extracte de plante medicinale regenerează epiderma, întreţine blana animalului, fiind un nutritiv pentru epidermă şi firul de păr. Combate căderea părului şi mătreaţa...
Model: GAM112
Tesală dublă. din metal galvanizat cu pieptene suplimentar pentru coamă dinţi fini recomandată pentru ecvine mâner din plastic..
Model: GAM111
Tesală simplă. din metal galvanizat dinţi rari recomandată pentru bovine mâner din plastic..
Producator: Kerbl Model: TTW001
Dezvoltarea logică a modelului de succes din Noua Zeelandă:- mai uşormai eficient-mai uşor de întreţinut Dezvoltat pentru a face munca dificilă implicată in tăierea părului pe cozile de vaci de lapte mai uşor. Indepărtarea părului de coadă de vacă murdărită cu bălegar şi urină este importantă pe..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)