Menu
Your Cart

Tratament

Tratament
Model: GAM084
Inhalator conceput pentru administrarea precisă a produselor farmaceutice pentru tratamentul tractului respirator la cai. Medicamentele sunt administrate în particule foarte mici (lt;5 microni), crescând rata de distribuire în căile respiratorii şi absorbţia în organism. O şedinţă durează 1-..
Model: GAM097
Inhalator pentru pasajele aeriene superioare şi inferioare, precum şi pentru tratamentul cu aerosoli inhalare, testat si recomandat de către medicii veterinari. Livrat cu o mască de inhalare şi geantă de protecţie şi transport. Acest produs garantează cea mai eficientă cale de administrare a..
Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM
Cerere ridicata
Model: GCB109
Branula intravenoasa cu canulă de unică folosinţă, sterila cu ghid de metal. uz veterinar, special conceputa pentru a permite o punctie si un unghi flexibil intre 10ºC si 45ºC Cateter din material poliurenat, apirogena. volum de administrare mai mare de 225 ml/minut..
Magnet ruminal Bovivet
Cerere ridicata
Producator: Kruuse - Bovivet Model: GAM044
Magnet ruminal Bovivet, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. pentru terapia şi profilaxia indigestie traumatice la bovine sistem magnetic cu ferita activă, cu putere mare de tragere şi rezistenţă pentru cele mai bune rezultate terapeutice..
Model: GAM045
Magnet ruminal, set 12 bucati, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. Pentru profilaxia eficientă indigestiilor cauzate de corpuri străine...
Model: GAM048
Perfuzor steril cu design special - helicoidal - pentru animalele mari. Debitul este de 30 litri / oră, reglabil. Lungime totală: 5 metri...
Perfuzor pentru animalele mari
Cerere ridicata
Model: GAM049
Perfuzor steril, de unică folosinţă pentru animalele mari. Dimensiuni 5 x 7 mm, 150 cm lungime, fără cameră de picurare. Ambalate individual steril...
Model: GAM115
Pilă pentru rabotaj electrică. braţ de lucru din aluminiu ranforsat, uşor şi rezistent cap de dimensiuni reduse, din aliaj inoxidabil, rezistent, permite un acces facil la molarii posterioari cinci garnituri hidrodinamice transmiterea eficienta a puterii funcţionare s..
Producator: Kruuse - Equivet Model: GAM114
Pilă pentru rabotaj manuală Equivet. construcţie ergonomică greutate redusă pilă rotunjită, din carbid solid..
Model: GAM123
Seringă automată soluţii orale HSW pentru administrarea medicaţiei sau hranei. doză ajustabilă capacităţi diferite valvă instrument uşor de desfăcut şi curăţat 30ML..
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)