Menu
Your Cart

Tineret

Tineret
Model: GAM083
Acoperitor pentru viţei. sprijină sistemul imunitar în primele câteva zile de viaţă şi previne apariţia problemelor de sanatate oferă protecţie la condiţiile meteorologice imprevizibile confecţionat din poliester cu rezistenţă mare la rupere cu bretele din nylon si fixare c..
Bec infrarosu 250W
Cerere ridicata
Model: GAM005
Bec cu lumină infraroşie. putere: 250W sticlă specială, topită mai multă căldură emisă şi zona mai largă de acoperire datorită oglinzii duble robusteţe crescută datorită conexiunii cu şurub între sticlă şi baza metalică până la 600 W / m² la înălţimea de 60 cm..
Model: GAM006
Biberon cu capacitatea de 2 litri pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. scală gradată tetină din cauciuc din latex cu durabilitate crescută..
Model: GAM116
Biberon pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. Capacitate: 1,2 litri Deschidere mare (63 mm), pentru umplere uşoară Capac cu vârf de alimentare lung - 12 cm Design special pentru manevrare uşoară..
Model: GAM007
Biberon cu design special, având capacitatea de 2.5 litri, pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. 3 trepte de alăptare controlate printr-o pârghie uşor de acţionat scală gradată mâner ergonomic pentru o manevrare uşoară şi comodă tetină din cauciuc cu sistem pomp..
Model: GAM018
Cap de rezervă pentru ecornatoarelele electrice cu diametrul de 15 mm, din oţel inoxidabil...
Producator: Kerbl Model: CON006
Cleste aplicat inele(sarma) nazale suine, rezistenta crescuta...
Model: GAM017
Ecornator electric cu producţie de energie termică ridicată, de dimensiuni mici şi greutate redusă, cu mâner ergonomic. In pachet este inclus un cap din oţel inoxidabil cu diametrul de 18 mm. Caracteristici tehnice: voltaj: 230V putere: 210W lungime: 30 cm lungimea capu..
Model: GAM066
Găleată din plastic cu 6 tetine şi valve pentru hranirea mielilor. Capacitate - 7 litri. Recipientul are mâner din metal şi este rezistent la soluţii acide. De asemenea nu conţine Cadmiu şi este uşor de curăţat...
Galeata din plastic cu tetina pentru hranire vitei Galeata din plastic cu tetina pentru hranire vitei
Cerere ridicata
Model: GAM034
Găleată din plastic cu tetină şi valvă pentru hranirea viţeilor. Capacitate - 7 litri. Recipientul are mâner din metal şi este rezistent la soluţii acide. De asemenea nu conţine Cadmiu şi este uşor de curăţat...
Model: GAM079
Aparat pentru încălzirea laptelui Eurofarm. cu mâner practic pentru unul sau două mâini termostatare în mai multe etape uşor de curăţat şi extrem de stabil sistem de încălzire performant ajunge de la 18 Date tehnice înălţime: 815 mm diametrul sist..
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)