Menu
Your Cart

Animale de ferma

Animale de ferma
Gamma Vet oferă clienţilor săi din domeniul creşterii animalelor de fermă (bovine, ovine, suine, păsări) și cluburilor de echitație o gamă variată de produse medical veterinare la preţuri competitive şi un înalt standard calitativ.

Toate produsele noastre respectă legile europene de siguranţă alimentară, igienă şi bunăstare a animalelor.

Gamma Vet asigură de asemenea consultanţă gratuită în ceea ce priveşte dotarea fermelor noi sau modernizarea celor deja exisente.

Dacă doriți să deveniți redistribuitor Gamma Vet vă rugăm să ne contactați direct, prin telefon sau email, pentru demararea unei colaborări. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care produsul căutat de dumneavoastră nu se regăsește în catalogul Gamma Vet.

Recunoscând faptul ca nevoile şi cerinţele fiecărei ferme în parte pot fi diferite, în relația cu clienți săi, Gamma Vet va exprima întotdeauna flexibilitate și promptitudine.

Gamma Vet - partenerul de încredere al fermei dumneavoastră.


Model: GAP61
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine ...
Producator: Kerbl Model: GID110
pentru mare indelungata din material plastic de calitate superioara fara numerotare lungime 73 cm pentru marcarea bovinelor..
Model: GI0222
Mai puţin periculoase şi mai sigur decât ace de siguranţă. Livrate pe un tambur într-o pungă de polietilenă , cu instrucţiuni de folosire...
Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM
Cerere ridicata
Model: GCB109
Branula intravenoasa cu canulă de unică folosinţă, sterila cu ghid de metal. uz veterinar, special conceputa pentru a permite o punctie si un unghi flexibil intre 10ºC si 45ºC Cateter din material poliurenat, apirogena. volum de administrare mai mare de 225 ml/minut..
Producator: Kerbl Model: GAM104
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg şi 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut. 3 modele: PS1000- 500KG PS2000-1000KG PS3000-1500KG Caracteristici tehnice: Capacitat..
Producator: Kerbl Model: CON006
Cleste aplicat inele(sarma) nazale suine, rezistenta crescuta...
Producator: Kerbl Model: IG005
Igiena muls Lungime: 40 cm cu mansete elastica rezistent la apă 100 % rezistent la temperaturi de la - 25 ° C până la + 70 ° C in pereche..
Model: GDI001
Cutimetru cu ceas. este folosit la masurarea pliului pielii inainte si dupa tuberculinare la bovine. realizat din material rezistent de calitate superioara...
Model: GMA001
Material: polyester 600D impermeabil,lavabil Dimensiuni: 40 x 20 x 21 cm Rezistenta: 8 kg Descriere: - 1 compartiment incapator divizat de separatori detasabili prinsi% intr-un sistem fixare Velcro - capac..
Model: GAM079
Aparat pentru încălzirea laptelui Eurofarm. cu mâner practic pentru unul sau două mâini termostatare în mai multe etape uşor de curăţat şi extrem de stabil sistem de încălzire performant ajunge de la 18 Date tehnice înălţime: 815 mm diametrul sist..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)