Menu
Your Cart

Animale de ferma

Animale de ferma
Gamma Vet oferă clienţilor săi din domeniul creşterii animalelor de fermă (bovine, ovine, suine, păsări) și cluburilor de echitație o gamă variată de produse medical veterinare la preţuri competitive şi un înalt standard calitativ.

Toate produsele noastre respectă legile europene de siguranţă alimentară, igienă şi bunăstare a animalelor.

Gamma Vet asigură de asemenea consultanţă gratuită în ceea ce priveşte dotarea fermelor noi sau modernizarea celor deja exisente.

Dacă doriți să deveniți redistribuitor Gamma Vet vă rugăm să ne contactați direct, prin telefon sau email, pentru demararea unei colaborări. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care produsul căutat de dumneavoastră nu se regăsește în catalogul Gamma Vet.

Recunoscând faptul ca nevoile şi cerinţele fiecărei ferme în parte pot fi diferite, în relația cu clienți săi, Gamma Vet va exprima întotdeauna flexibilitate și promptitudine.

Gamma Vet - partenerul de încredere al fermei dumneavoastră.


Model: GAM101
Ac de sutură pentru operaţii la animale de fermă. Recomandat de exemplu pentru operaţia de remediere a deplasării cheagului. Lungime - 13 cm...
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock
Cerere ridicata
Model: GCB006
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock. McLintock Schimmel 3/8 (poziţia 15 pe diagramă) McLintock Record (poziţia 24 pe diagramă)..
Model: GAM083
Acoperitor pentru viţei. sprijină sistemul imunitar în primele câteva zile de viaţă şi previne apariţia problemelor de sanatate oferă protecţie la condiţiile meteorologice imprevizibile confecţionat din poliester cu rezistenţă mare la rupere cu bretele din nylon si fixare c..
Model: GAM075
Adăpătoare anti-îngheţ  adăpătoarea funcţionează pe principul termosului, fără curent electric asigură continuitatea în adăpare până la minus 30 de grade Celsius datorită rezervorului cu pereţi dublu izolaţi cu spumă poliuretanică, temperatura apei în rezervor rămâne constan..
Model: GAM076
Adăpătoare standard. confecţionată din plastic robust, rezistent la uzură şi impact supapă protejată de un capac detaşabil colţuri rotunjite pentru facilitarea curăţirii şi pentru eliminarea riscului de rănire a animalelor cu 6 puncte de fixare pentru montarea pe pereţi şi ..
Model: GAM090
Dispozitiv portabil de detectare a căldurilor, pentru determinarea celui mai bun moment pentru montă sau inseminare artificială. Aparatul monitorizează modificările caracteristicilor descărcărilor vaginale in timpul ciclului menstrual prin măsurarea rezistenţei electrice. Acesta poate fi f..
Model: GAP61
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine ...
Afişare 1 - 12 din 143 (12 pagini)