Menu
Your Cart

Anestezie si oxigenoterapie

Anestezie si oxigenoterapie
Model: WMV680E
Aparatul compact de anestezie veterinara WMV680E este conceput pentru cabinete si clinici veterinare pentru care se dovedeste a fi indispensabil. Compact prin mobilitate si eficienta costurilor, modelul WMV680E integreaza siguranta functiilor si usurinta de folosire si intretinere.Specificatii:Tehno..
Model: WMV680F
Aparatul compact de anestezie veterinara WMV680F este conceput pentru cabinete si clinici veterinare pentru care se dovedeste a fi indispensabil.Este un sistem de anestezie portabil. Compact prin mobilitate si eficienta costurilor, modelul WMV680F integreaza siguranta functiilor si usurinta de..
Model: 2099
Concentrator oxigen Devilbiss 525 Dimensions (H x W x D): 62.2 cm x 34.02 cm x 30.4 cm Sound level : 40 dbA (50Hz) Flowrate: 0.5 - 5 l / min Oxygen concentration : 93 ± 3 (0.5 - 5l / min) Electrical requirements : 230V / 50 Hz Power consumption : approx 290 watt..
Model: 3818
Un mod simplu si eficient de a furniza oxigen sau terapie de nebulizare, design inteligent din PCV. Cusca este proiectata pentru administrarea de oxigen pacientilor cu dificultati respiratorii, inainte sau dupa anestezie, poate fi folosita si pentru nebulizare.Peretii din plastic clar ofera vizibili..
Model: GAP019
Măşti pentru anestezie inhalatorie sau oxigenoterapie, diferite dimensiuni. din plexiglas cu manşon din cauciuc pentru etanşeizare sistem de conectare universal, standardizat..
Model: GAP044
Piesa in formă de Y, flexibilă, pentru conectarea sistemelor tubulare ale aparatelor de anestezie inhalatorie. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţie toată gama de accesorii şi consumabile (calitate germană) pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Dacă produsul căutat de dumneavoastră nu se re..
Model: GAP043
Sistem tubular coaxial (tub-în-tub) pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Lungime - 1,6 metri. Dotat cu conector Luer pentru senzorul de CO2. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţie toată gama de accesorii şi consumabile (calitate germană) pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Dacă p..
Model: GAP027
Tub endotraheal din cauciuc rezistent, autoclavabil, de culoare roşie, cu conector...
Tub endotraheal din silicon, cu conector
Cerere ridicata
Model: GAP036
Tub endotraheal din silicon transparent, steril, non-autoclavabil, cu conector...
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)