Menu
Your Cart

Aparatura de laborator

Aparatura de laborator
Producator: Arkray Model: GAP001
Analizor biochimie uscată ARKRAY Spotchem - model EZ SP- 4430, fabricat în Japonia. La comandă vă putem pune la dispoziţie şi toată gama de consumabile (pipete, cuve) sau reactivi. Vă rugăm să ne contactaţi direct (via email sau telefon) pentru cea mai bună ofertă de preţ. Caracteristici..
Model: 4034
-Sistemul de măsurare URIT-12 Hb + HCT este destinat analizei cantitative a valorilor hemoglobinei  și ale hematocritului.-Parametri: hemoglobină, HCT (hematocrit)-Eșantion de material: sânge întreg venos sau sânge capilar-Timpul de măsurare: <10 secunde-Domeniu de măsurare: 4 ~ 24 g / dL-Pâ..
Model: KT6300VET
Modelul KT6300VET este unul dintre cele mai stabile analizoare de hematologie, combinate cu un hardware de incredere si un software intuitiv. Fiind proiectat pentru a fi usor de utilizat si avand si o interfata excelenta, analizorul a ajutat clientii sa le usureze munca intr-un mod economic si efici..
Model: VH50
VH50 5diff este un aparat de analiza format din 5 parti, conceput sa indeplineasca cerintele cabinetelor si clinicilor veterinare, cu inalt grad de calitatea si performante.Viteza: 60 de probe/oraParametrii: 25 parametrii + 4 histogrameTehnologie avansata: scanare laser triangulara a globulelor albe..
Model: 1952
Parametrii: pH ul,nitriti, acid ascorbi, sange, glucoza, bilirubina, urobilinogen, cetona, leucocite, proteine Capacitate - 60 teste/oră Capacitatea memorie - probe 1500 Alimentare cu energie - două baterii AA şi adaptor pentru 220V Imprimantă detaşabila..
Model: 4068
Caracteristici:Sursa de lumina rece cu durabilitate crescuta si inalta stabilitateImprimanta termica incorporataOperatiuni usoare si calitate crescutaRs232, interfata seriata pentru gazda PC/LIS, cititor de cod de bare optionalParametrii: PH; Nitriti; Acid ascorbic; Sange; Glucoza; Bilirubina; Urobi..
Model: 2088
VET Evolution este un analizor semiautomat multifuncţional de uz veterinar, pentru efectuarea de analize de biochimie.Poate memora pană la 90 de metode programate, care pot fi reapelate simplu cu ajutorul tastaturii. Este un sistem deschis şi oferă posibilitatea folosirii cuvetelor individuale ..
Model: GAP006
Caracteristici tehnice: temporizator si control al vitezei carcasa confectionata din ABS usor de curatat centrifugarea se intrerupe automat cand partea de sus este deschisa pentru siguranta ridicata a utilizatorului leduri pentru afisajul panoului de timp si viteza fu..
Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP ) Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP )
Out Of Stock
Model: GAP005
Centrifugă cu temporizator şi control al vitezei. Centrifugarea se întrerupe automat când partea de sus este deschisă pentru siguranţa utilizatorului. Modelul XC-2415 este silenţios, robust şi uşor de curăţat şi de asemenea poate memora ultima operaţiune pentru a economisi timp. !!!! Compati..
Model: GAP045
Incubator Bode - posibilitatea practică şi eficientă de incubare rapidă a mediilor de cultură. temperatură constantă de 37° C fiabilitate ridicată uşurinţă în operare dimensiuni reduse..
Model: GAP046
Microscop binocular, fabricat în Germania din metal solid, uşor, cu design ergonomic şi echipare completă. Caracteristici tehnice Mărire totală - 40x-1000x Cap binocular, rotativ 360° Oculare incluse - 10x DIN câmp larg (widefiled), cu dioptrie şi unghi ajustabile Revol..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)