Menu
Your Cart

Aparatura medicala

Aparatura medicala
Model: 4246
Pulsoximetru portabil destinat masuratorii sau monitorizarii saturatiei de oxigen si a pulsului, usor de utilizat; acuratete in masuratori, autonomie fata de sursa de curent, capacitate stocare date pâna la 300 ore si posibilitate transfer date PC pentru analiza si imprimare (So..
Model: GAP034
Absorbant solid Intersorb Plus pentru eliminarea emisiilor de CO2 din sistemele de anestezie în circuit închis. Cantitate - 4,5 kg. Ca(OH)2 (75%) H2O (20%) NaOH (3%) KOH (1%)...
Producator: Arkray Model: GAP001
Analizor biochimie uscată ARKRAY Spotchem - model EZ SP- 4430, fabricat în Japonia. La comandă vă putem pune la dispoziţie şi toată gama de consumabile (pipete, cuve) sau reactivi. Vă rugăm să ne contactaţi direct (via email sau telefon) pentru cea mai bună ofertă de preţ. Caracteristici..
Model: 4034
-Sistemul de măsurare URIT-12 Hb + HCT este destinat analizei cantitative a valorilor hemoglobinei  și ale hematocritului.-Parametri: hemoglobină, HCT (hematocrit)-Eșantion de material: sânge întreg venos sau sânge capilar-Timpul de măsurare: <10 secunde-Domeniu de măsurare: 4 ~ 24 g / dL-Pâ..
Model: KT6300VET
Modelul KT6300VET este unul dintre cele mai stabile analizoare de hematologie, combinate cu un hardware de incredere si un software intuitiv. Fiind proiectat pentru a fi usor de utilizat si avand si o interfata excelenta, analizorul a ajutat clientii sa le usureze munca intr-un mod economic si efici..
Model: VH50
VH50 5diff este un aparat de analiza format din 5 parti, conceput sa indeplineasca cerintele cabinetelor si clinicilor veterinare, cu inalt grad de calitatea si performante.Viteza: 60 de probe/oraParametrii: 25 parametrii + 4 histogrameTehnologie avansata: scanare laser triangulara a globulelor albe..
Model: 1952
Parametrii: pH ul,nitriti, acid ascorbi, sange, glucoza, bilirubina, urobilinogen, cetona, leucocite, proteine Capacitate - 60 teste/oră Capacitatea memorie - probe 1500 Alimentare cu energie - două baterii AA şi adaptor pentru 220V Imprimantă detaşabila..
Model: 4068
Caracteristici:Sursa de lumina rece cu durabilitate crescuta si inalta stabilitateImprimanta termica incorporataOperatiuni usoare si calitate crescutaRs232, interfata seriata pentru gazda PC/LIS, cititor de cod de bare optionalParametrii: PH; Nitriti; Acid ascorbic; Sange; Glucoza; Bilirubina; Urobi..
Model: WMV680E
Aparatul compact de anestezie veterinara WMV680E este conceput pentru cabinete si clinici veterinare pentru care se dovedeste a fi indispensabil. Compact prin mobilitate si eficienta costurilor, modelul WMV680E integreaza siguranta functiilor si usurinta de folosire si intretinere.Specificatii:Tehno..
Model: WMV680F
Aparatul compact de anestezie veterinara WMV680F este conceput pentru cabinete si clinici veterinare pentru care se dovedeste a fi indispensabil.Este un sistem de anestezie portabil. Compact prin mobilitate si eficienta costurilor, modelul WMV680F integreaza siguranta functiilor si usurinta de..
Model: 2088
VET Evolution este un analizor semiautomat multifuncţional de uz veterinar, pentru efectuarea de analize de biochimie.Poate memora pană la 90 de metode programate, care pot fi reapelate simplu cu ajutorul tastaturii. Este un sistem deschis şi oferă posibilitatea folosirii cuvetelor individuale ..
Afişare 1 - 12 din 68 (6 pagini)