Menu
Your Cart

Otice si Oftalmice

Otice si Oftalmice
GENTOCIN OFT. PLUS 7.5ML
Cerere ridicata
Model: 2887
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Model: 2807
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Model: 3347
Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu actiune bactericida care actioneaza prin fixarea pe subunitatile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producand perturbarea activitatii ARN-mesager, ceea ce are ca rezultat sinteza unor po..
Model: 2859
IVER-MITE OTIC 7.5 ML – este o solutie otica pentru controlul si tratamentul scabiei auriculare la caini si pisici. Substante active: Ivermectina Solutie otica pentru controlul si tratamentul scabiei auriculare la caini si pisici Specii tinta: caini, pisici Administrare: otica Ambalar..
Model: GV02110
Picaturi pentru ochi, pentru animale - Micromed Vet Diferion 10mlPicături de ochi cu efect bactericidPentru ingrijirea zilnica a ochilor precum si calmarea acestora in caz de iritatii. Se recomandă în calmarea ochilor uscați și iritați precum și în cazul conjunctivitei și cheratitei.Recomandare:&nbs..
Model: 2590
MITEX picaturi auriculare pentru caini si pisici Compozitia: 1 gram contine: Miconazol nitrat  23,0 mg Prednisolon acetat 5,0 mg Polimixina B sulfat 5500 IU Excipienti: Benzii benzoat 100,0 mg Forma farmaceutica: Picaturi auriculare. Suspensie de culoare alba. Specii tinta: Caini si pis..
Model: 3023
Opti-Clor solutie oftalmica 7,5 ml solutie oftalmica antimicrobiana Indicatii In tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol. Compozitie Cloramfenicol ...............1 g; Acid boric .....................1.6 g Excipien..
OPTICLOR UNGUENT 4GR
Cerere ridicata
Model: 2888
Opti-Clor este un unguent oftalmic antimicrobian Indicatii In tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol. Compozitie Cloramfenicol .....................................2 g; Vitamina A ..........................1.500.000 UI; E..
Model: 3499
Actiune Prin compozitia sa, produsul are o larga sfera de actiune, respectiv: antibacteriana, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa si antialergica. Nistatinul este un antibiotic fungistatic si fungicid, activ fata de germenii Candida albicans, Coccidioides immitis, Cryptococcus neof..
Model: 2664
Ce este Posatex?Posatex contine trei substante active: orbifloxacin, monohidrat de furoat de mometazon si posaconazol.Posatex este o suspensie de picaturi auriculare, de culoare alba pana la alburie.Este disponibila la flacon de 17,5 ml pentru caini.Pentru ce se utilizeaza Posatex?Posatex se utilize..
Model: 2602
Indicatii: Se foloseste la caini si pisici in tratamentul otitei externe si dermatitelor cauzate de : fungi (microsporum spp, trichophyton spp, candida spp, massezia pachydermatis) bacterii gram-pozitive (staphylococcus spp, streptococcus spp) bacterii gram- negative (pseudomonas spp, eschri..
TOBRADEX SUSP.OFT X 5ML
Cerere ridicata
Model: 4360
- Substantele active sunt tobramicina*) 3 mg/ml si dexametazona 1 mg/ml.*) 1000 UI/mg - Excipienti: clorura de  benzalconiu, edetat disodic, clorura de  sodiu, sulfat de  sodiu anhidru, tyloxapol, hidroxietilceluloza, acid sulfuric si/sau hidroxid de sodiu (adaugate pentru a..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)