Menu
Your Cart

Otice si Oftalmice

Otice si Oftalmice
Model: 2887
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Model: 2807
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Model: 3347
Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu actiune bactericida care actioneaza prin fixarea pe subunitatile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producand perturbarea activitatii ARN-mesager, ceea ce are ca rezultat sinteza unor po..
Model: 2590
MITEX picaturi auriculare pentru caini si pisici Compozitia: 1 gram contine: Miconazol nitrat  23,0 mg Prednisolon acetat 5,0 mg Polimixina B sulfat 5500 IU Excipienti: Benzii benzoat 100,0 mg Forma farmaceutica: Picaturi auriculare. Suspensie de culoare alba. Specii tinta: Caini si pis..
Model: 3023
Opti-Clor solutie oftalmica 7,5 ml solutie oftalmica antimicrobiana Indicatii In tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol. Compozitie Cloramfenicol ...............1 g; Acid boric .....................1.6 g Excipien..
Model: 2888
Opti-Clor este un unguent oftalmic antimicrobian Indicatii In tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol. Compozitie Cloramfenicol .....................................2 g; Vitamina A ..........................1.500.000 UI; E..
Model: 4094
Solutie auriculara ceruminolitica pentru caini si pisici. Caracteristici-Solutie de curatare auriculara pentru cainii si pisicile cu exces de cerumen. CompozitieSqualena (substanta cu proprietati ceruminolitice, non-ototoxic, chiar si in cazul unui timpan lezionat)Acid salicilic (keratolitic, astr..
Model: 3499
Actiune Prin compozitia sa, produsul are o larga sfera de actiune, respectiv: antibacteriana, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa si antialergica. Nistatinul este un antibiotic fungistatic si fungicid, activ fata de germenii Candida albicans, Coccidioides immitis, Cryptococcus neof..
Model: 2664
Ce este Posatex?Posatex contine trei substante active: orbifloxacin, monohidrat de furoat de mometazon si posaconazol.Posatex este o suspensie de picaturi auriculare, de culoare alba pana la alburie.Este disponibila la flacon de 17,5 ml pentru caini.Pentru ce se utilizeaza Posatex?Posatex se utilize..
Model: 2602
Indicatii: Se foloseste la caini si pisici in tratamentul otitei externe si dermatitelor cauzate de : fungi (microsporum spp, trichophyton spp, candida spp, massezia pachydermatis) bacterii gram-pozitive (staphylococcus spp, streptococcus spp) bacterii gram- negative (pseudomonas spp, eschri..
Model: 4360
- Substantele active sunt tobramicina*) 3 mg/ml si dexametazona 1 mg/ml.*) 1000 UI/mg - Excipienti: clorura de  benzalconiu, edetat disodic, clorura de  sodiu, sulfat de  sodiu anhidru, tyloxapol, hidroxietilceluloza, acid sulfuric si/sau hidroxid de sodiu (adaugate pentru a..
Model: 3481
Indicaţii terapeuticeTratamentul infecţiilor externe ale globului ocular şi anexelor produse de germeni sensibili la kanamicină: conjunctivită, cheratită, cheratoconjunctivită, ulcer cornean, blefarită, blefaroconjunctivită, dacriocistită. Profilaxia infecţiilor chirurgicale oftalmologice.Co..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)