Menu
Your Cart

Hormonale

Hormonale
Model: 2816
Galastop - 24ml Indicatii: Tratamentul gestatiei false la catele, suprimarea lactatiei la catele si suprimarea lactatiei la pisici. Contraindicatii: ·         A nu se folosi la catelele si pisicile aflate intr-un stadiu avansat al gestatiei, de..
Model: 2685
Nonovulin 10 mg comprimate pentru câini și pisici. Megestrol acetat. DECLARAREA (SUBSTANȚEI) SUBSTANȚELOR ACTIVE ȘI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENȚI) Fiecare comprimat conține 10 mg megestrol acetat. INDICAȚIE (INDICAȚII) Pentru blocarea (întreruperea) și amânarea estrului la câini și pis..
Model: 2892
COMPOZIȚIE - 1 ml produs conţine: Substanţă activă: Oxitocină: 5 UI Excipienti: Clorbutanol hemihidrat: 4,0 mg INDICAŢII Pentru facilitarea parturiţiei, în caz de diminuare primară şi secundară a contracţiilor şi pentru accelerarea fazei de expulzie din timpul par..
Model: MED006
SYNCHROMATE, solutie injectabila. DECLARAREA SUBSTANTEI ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTI Compozitie: 1 ml. solutie contine: Cloprostenol sodium 0,263 mg (echivalent cloprostenol 0,250 mg.) INDICATIE (INDICATII) Cloprostenol ingredientul activ din Synchromate este o prostaglandina sintet..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)