Menu
Your Cart

Dermatologice

Dermatologice
Model: 3835
Compozitie:Digluconat de Clorhexidina 4 % si excipienti: alcool izodecilic etoxilat, propilen glicol, glicerina, dimetilalchiloxid, lanolina etoxilata, hidroxi-etil-celuloza, colorant (Turcheze Kemazol), apa deionizata.Descriere: este un sampon antiseptic pe baza de Digluconat de clorhexi..
Model: 2959
Compozitie:Digluconat de clorhexidina 0,45 % si excipienti: lanolina, glicerina, polivinilpirolidona, sorbitol, apa deionizata. Indicatii:Clorexyderm Spot Gel este un gel antiseptic, rehidratant si emolient recomandat pentru mentinerea starii de igiena in completarea tratamentului etiologic al ..
Model: 2871
Davis Sampon Benzoyl Peroxide 2.5%, 355 ml - Sampon terapeutic pentru caini si pisici. Pudra de peroxid de benzoil are particule cu dimensiuni de 1 pana la 3 microni si care penetreaza mai usor straturile pielii decat alte produse similare. Peroxidul de benzoil in concentratie de 2,5% este in..
Model: 2624
Douxo Pyo sunt produse cu efect antibacterian și anticiuperci. Curăță extern pielea, menține echilibrul microflorei pielii și protejează ecosistemul barierei pielii. Calmează și hidratează în același timp. Acest produs este fabricat pentru suplimentarea tratamentului diferitelor boli de piel..
Model: 1573
Mibazon- unguent pentru bovine, câini și pisici Declararea substanțelor active și a altor ingredienți 100 g unguent conțin: Substanțe active: -Tetraciclină 2,50 g -Eritromicină 1,20 g -Sulfat de neomicină 1,20 g -Prednisolon 0,06 g -Excipienți: parafină solidă, stearat de aluminiu, parafină ..
Model: 3392
Contine digluconat de clorhexidina (4%). Clorhexidina din sampon isi mentine efectul asupra pielii pentru o perioada indelungata, nu este absorbita in piele si este total inofensiva. Are efect germicid si un ph echilibrat, antiseptic, cu spectru larg, si pentru dermatite microbiene moderate ..
UNGUENT ANTIMICOTIC 40G
Out Of Stock
Model: 4151
COMPOZIŢIE1 g unguent conţin:Tiuram........................................…………...…… 100 mgExcipienţi: lanolină anhidră, vaselina albă q s ad…… 1 gACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂAdministrat pe cale cutanată nivelul mediu de absorbţie al tiuramului este situat în jurul valorii de 10%. Distribuţia tiur..
VETEUSAN X 100 ML
Out Of Stock
Model: 2486
Indicatii Veteusan 100 ml:raia la caini si pisici (Atentie la pisica se va folosi in dilutie de 1:1 cu apa!) reducerea simptomelor infestatiilor cu purici si paduchiinfectii fungice ale pieliiprurit generat de dermatoze si boli interneeczeme croniceCompozitie: 1ml de emulsie contine crotamitol 100m..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)