Menu
Your Cart

Aparat urinar

Aparat urinar
Model: 3088
Cystophan For Cats 30 Capsule – este un supliment nutritiv care sprijina la un nivel ridicat functia aparatului urinar la pisici. Un tract urinar sănătos este important pentru o pisica sanatoasa. Interacțiunile dintre mai multe sisteme ale organismului, inclusiv a vezicii urinare și a si..
Model: 3377
CystoPro 120 Capsule - este un supliment nutritiv care sprijina functionarea sistemului urinar la caini. CystoPro conține un ingredient activ derivat din afine. Acest ingredient activ face parte dintr-o clasă de antioxidanți numiti Proanthocyanidins (PAC). CystoPro conține, de asemenea pro..
Model: 2620
D.c.i.: Hydrocortisonum Compozitie: Fiole a 5 ml solutie continand hidrocortizon hemisuccinat 25 mg, dizolvat intr-un ml glicerinformol (cutii cu 1 fiola hidrocortizon si 1 fiola solvent continand solutie apoasa de bicarbonat de sodiu). Indicatii: Stari de soc (chirurgical, obstetrical, tr..
Model: 2921
IPAKITINE (Vetoquinol) Supliment nutriţie în susţinerea funcţiei renaleIPAKITINE pulbere este o hrană dietetică pentru suportul funcţiei renale în cazul insuficienţei renale cronice.COMPOZIŢIE: lactoză, carbonat de calciu, chitosan, soia hidrolizată. Surse proteice: soia hidrolizată.CONSTITUENŢI A..
Model: 3745
IRC-VET 60 tableteSupliment nutriţional pentru câini şi pisici.Insuficienţă renală cronică la câini şi pisiciCitoprotector renalChelatant enteric al fosforuluiIncapacitatea rinichilor de a funcţiona normal, se poate croniciza, ceea ce determină o pierdere prelungită a ţesutului renal funcţional,..
Model: 3064
IRC VET GEL 50 ML – este un supliment nutritional pentru caini si pisici, indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici. Adjuvant impotriva insuficientei renale cronice la caini si pisici.. Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate croniciza, ceea ce determina o pi..
Model: 4223
Comprimate Acidifiant urinar si hepatoprotector. Uz veterinar. CONTINE Metionina ............................................................................. 200 mg Excipienti (lactoza si stearat de magneziu) ad................. 250 mg INDICATII In profilaxia si combaterea litiazei ..
Model: 4389
Nephrotect este o solutie care contine aminoacizi (substante hranitoare) pentru aport nutritional (de hrana). Se utilizeaza pentru a furniza aminoacizi pacientilor cu insuficienta renala (a rinichilor), atunci cand alte modalitati de hranire nu sunt potrivite. De asemenea, Nephrotect poate f..
Model: 2994
RenalVet - 60 Capsule Twist Off este un produs pentru sprijinul cainilor si pisicilor care prezinta simptome de insuficienta renala cronica(IRC). Continut: Carbonat de Calciu 200mg, Chitosan 100 mg. Aditivi/capsula twist off:vitamina D3. Proprietati si mod de folosire:  Carbonatul de Ca..
Model: 2991
URO-PET ® este un supliment alimentar pentru câine şi pisică, ce se administrează în scopul diminuării proceselor de formare a calculilor renali şi pentru susţinerea funcţiei renale.COMPOZITIE:Uleiuri şi grăsimi vegetale, cereale, zahăr, DL-metionină.Continut:apă 36,2%grăsime brută 33,2%glu..
Model: 3397
Supliment complementar dietetic pentru pisici.Obiectiv nutrițional esențial: acidifierea urinei.Conține metionina și citrat de potasiu.Are un conținut scăzut în fosfor și magneziu.Aliment complementar dietetic pentru câini.Obiectiv nutrițional esențial: acidifierea urinei.Conține metionină și citrat..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)