Menu
Your Cart

Aparat digestiv

Aparat digestiv
Model: 2746
Compozitie 10 ml (o fiola) solutie injectabila contin: clorhidrat de piridoxina 125 mg si acid D,L- aspartic 250 mg si excipienti: hidroxid de sodiu, apa pentru preparate injectabile...
Model: 3283
Bezo-Pet este o pasta lubrifianta speciala pentru bezoarele formate in tubul digestiv la caine si pisica Recomandari: Bezo-Pet se recomanda pentru facilitarea eliminarii bezoarelor ce se formeaza in stomac. De asemenea, se recomanda pentru prevenirea formarii bezoarelor. Datorita gustului sa..
Model: 2787
DENUMIREA  PRODUSULUI  CERENIA Cerenia 10 mg/ml. solutie injectabila pentru caini si pisici. Maropitant. DECLARAREA SUBSTANTEI SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENTI) Solutia injectabila contine 10 mg. maropitant pe ml. ca maropitant citrat monohidrat sub form..
CONTROLOC 40MG TAKEDA X 1 FL
Cerere ridicata
Model: 4067
Controloc conţine substanţa activă pantoprazol. Controloc este un „inhibitor selectiv de pompă de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsă de stomac. Acesta este utilizat pentru tratarea afecţiunilor stomacului şi intestinului asociate cu aciditatea...
Model: 2716
Compoziţie Substanţa activă: Drotaverină hidroclorică 20 mg/ml; Excipient (apă deionizată) ad. până la 1 ml Specii ţintă Cabaline de agrement sau curse, câini şi pisici. Acţiune farmacologică Drotaverina este un antispastic a cărui acţiune se bazează pe inhibarea semnificativă a ac..
Model: 2643
Compozitie 1 ml solutie injectabila contine 50 mg enrofloxacin. Indicatii Bovine: afectiuni ale tractului gastro-intestinal si respirator, cauzat de bacterii si micoplasme (enteritele si septicemia cauzate de E.coli, pasteureloza, salmoneloza, stafilococii, micoplasmoza) si infectii se..
Model: 1853
DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR SUBSTANTE Substante active Metronidazol ......................................................................... 50 mg Oxitetraciclina hidroclorica ................................................. 30 mg Furazolidona ............................
Model: 3352
ENTEROTRAT Suspensie 100 ml - Adjuvant antidiareic în tratamentul enteropatiilor primare şi secundare la suine, bovine, cabaline, animale de companie si păsări de curte. COMPOZIŢIE: Decoct din frunze de mentă 25 ml; Decoct din planta coada racului 20 ml; Decoct din muguri de plop 25 ml; ..
Model: 2855
GERMOSTOP BUCAL este indicat la câini şi pisici pentru eliminarea reziduurilor alimentare de pe dinţi şi gingii, asigură un miros plăcut şi proaspăt al aerului expirat şi protectiţe antimicrobiană...
Model: 4291
Granisetron Kabi conţine substanța activă numită granisetron. Aceasta aparţine unui grup de medicamente numit „antagonişti ai receptorilor 5-HT3”sau „antiemetice”. Granisetron Kabi este utilizat pentru prevenirea sau tratamentul stării de greaţă sau vărsăturilor (senzaţie şi stare de rău) produse d..
Model: 3300
Hepatiale Forte 550mg - 40 Tablete 1.Fiecare tableta contine: Fosfolipide (phospholipidum ex soja)Fosfatidilocolin 275mgOrnitina ca ornitina-L-aspartat-L 275mg 2. Indicatii:Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepa..
Model: 4377
Lapte maternizat pentru pisici și dihori cu colostru si Omega 3 (DHA & EPA). Lactadiet este lapte maternizat instant pe bază de lapte degresat, vitamine, oligoelemente și ulei de pește bogat în Omega 3 (DHA & EPA), care furnizează substanțele nutritive ..
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)