Menu
Your Cart

Anestezice

Anestezice
Model: 2432
IndicațiiInducţia şi menţinerea anesteziei generalePentru administrarea isofluranului trebuie utilizate vaporizatoare calibrate special pentru isofluran, pentru a se putea doza cu exactitate concentraţia de anestezic eliberat.Inducţia În general, se administrează un barbituric cu durată scurt..
Model: 2564
Compozitie: 1 ml solutie injectabila contine: 5 mg clorhidrat de atipamezol 1 mg metil – 4 – hidroxibenzoat   Actiune terapeutica. Indicatii: In cazul clorhidratului de atipamezol este vorba despre un antagonist alfa 2 specific care are ca efect indepartarea efectului sedativ al..
Model: 652
Ingredient activ: clorhidrat de dexmedetomidinăGrupul Terapeutică: Câini, PisiciZonă Terapeutică: PsiholepticeIndicații terapeutice: Proceduri și examinări neinvazive, ușor și moderat dureroase, care necesită reținere, sedare și analgezie la câini și pisici. Premedicația la pisic..
Model: 2750
Compozitie: 1 ml solutie injectabila contine: clorhidrat de medetomidina..............................1 mg metil-4-hidroxibenzoat......................................1 mg propil-4-hidroxibenzoat..................................0,2 mg Indicatii: Sedativ. Caini: sedarea in scop de inve..
Model: GV00489
Compoziţie:Iodoform ......................................... 5 gEter etilic ad. .............................. 100 mlAcţiune:Iodoformul acţionează ca sicativ, anestezic, antiseptic, cicatrizant şi deodorant prin eliberarea lentă a iodului sub acţiunea secreţiilor tisulare.Este eficient în tratament..
KETADORM
Cerere ridicata
Model: 4005
Acţiune terapeutică: Bovine, cabaline (cai), porcine, ovine, caprine, caini, pisici Ca unic agent anestezic la pisici pentru imobilizare și proceduri chirurgicale minore în care nu este necesară relaxarea musculară. Ca anestezic de inducție în combinație cu alte anestezice adecvate...
Model: 3555
Medeson 1 mg/ml, soluţie injectabilă pentru câini şi pisiciSpecii ţintăCâini şi pisici.Compozitie1 ml soluţie injectabilă conţine:Substanţă activă:Clorhidrat de medetomidină 1mg (echivalent a 0,85 mg medetomidină)Excipienţi:Parahidroxibenzoat de metil (E218) 1,0 mgParahidroxibenzoat de propil (..
Model: 4121
Propofol Fresenius conține o substanță activă numită propofol, care aparţine unui grup de medicamente numit anestezice generale. Anestezicele generale sunt utilizate pentru inducerea stării de inconştienţă (somn), astfel încât operaţiile chirurgicale sau alte proceduri să poată fi efectua..
Model: 3062
Se recomanda la caini si pisici in:-Tulburari de comportament;-Prevenirea stresului de imbarcare (transport auto, avion);-Interventii de mica chirurgie, ca preanestezic;-Controlul starilor de nervozitate-Pregatirea animalelor retive in vederea examinarii clinice..
Model: 2862
Acţiune terapeutică: Câini, pisici În liniştirea animalelor în vederea unor intervenţii diagnostice şi terapeutice, având efect relaxant asupra musculaturii netede. Premedicaţia narcozei sau a anestezei locale, în prevenirea şi combaterea stărilor de şoc postoperator, în calmarea dureril..
Model: 3526
Sulfat de atropina Zentiva apartine unui grup de medicamente numite alcaloizi din belladona, compusi cuaternari de amoniu. Acest medicament este utilizat pentru: - Pregatirea anesteziei generale, pentru prevenirea stimularii vagale. - Bloc atrio-ventricular. - Infarct miocardic acut, pentru prev..
Model: 3255
TORPHADINE 10 MG/MLSolutie injectabila pentru caini, pisici si cai.ButorfanolDECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE1ml contine:Substanta activa:Butorfanol     10,0 mg.(Echivalent cu 14,58 mg de tartrat de butorfanol).Excipienti:Clorura de benzetoniu  ..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)