Menu
Your Cart

Cutite de tuns - OSTER

Cutite de tuns - OSTER
Model: GC0016
Dimensiunea de tăiere: %9 - 2 mm Cuţit%OSTER%- USA original. Proiectat pentru a%aluneca%cu%uşurinţă şi%pentru a preveni%smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION®%- Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX®%- Lama este tratat..
Producator: Oster Model: GC0022
Cuţite de schimb pentru maşina de tuns portabilă Oster Artisan. 2/10 mm si%1/20 mm %..
Cutit OSTER mărimea 10 - 1.6 mm Cutit OSTER mărimea 10 - 1.6 mm
Cerere ridicata
Producator: Oster Model: GC0002
Dimensiunea de tăiere: 10 - 1/16""; * 1,6 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Producator: Oster Model: GC0003
Dimensiune de tăiere: 15 - 3/64""; * 1,2 mm Cutit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama ..
Producator: Oster Model: GC0004
Dimensiunea de tăiere: 30 - 1/50""; * 0,5 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Producator: Oster Model: GC0007
Dimensiunea de tăiere: 40 - 1/100""; * 0.25 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - La..
Producator: Oster Model: GC0011
Dimensiunea de tăiere: 50 - 1/125""; * 0,2 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lam..
Producator: Oster Model: GC0006
Dimensiunea de tăiere: 4 - 3/8""; * 9,5 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama e..
Producator: Oster Model: GC0008
Dimensiunea de tăiere: 4F - 3/8""; * 9.5 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama ..
Producator: Oster Model: GC0009
Dimensiunea de tăiere: 5 - 1/4""; * 6.3 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama e..
Producator: Oster Model: GC0012
Dimensiunea de tăiere: 5F - 1/4""; * 6.3 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama ..
Producator: Oster Model: GC0010
Dimensiunea de tăiere: 5/8 - 1/32""; * 0.8 mm Cuţit OSTER - USA original. Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lam..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)