Menu
Your Cart

Masini de tuns

Masini de tuns

Masini de tuns

Producator: AESCULAP - B|BRAUN Model: GC0032
Masina de tuns Exacta, fara fir, motor cu 5.700 rot./min, acumulator Li ion, greutate 250 g, timp de functionare 40 minute.Pachetul contine masina de tuns, statie de incarcare si lama taietoare.Ideala pentru parti delicate  (e.g. labute, urechi)   Timp de incarcare 60 minGreutate 120 ..
Masina de tuns MOSER Arco portabila Masina de tuns MOSER Arco portabila
In Stoc
Model: GC0025
Maşină de tuns portabilă MOSER Arco. maşină de tuns profesională cu două baterii puternice inter-schimbabile pentru timp de tăiere nelimitat momentul schimbării bateriei va fi indicat indicat cu un sistem de LED-uri include set de lame cu tăierea fină şi de uz veterinar sis..
Model: GC0031
Maşină de tuns MOSER Max45. 2 viteze prevazută cu cablu motor de 45 W foarte silenţioasăgreutate 450g Pachetul include: masina de tuns, o lama de 3 mm, o periuta de curatat si ulei de lubrifiere...
Producator: MOSER Model: GC0040
!!! CADOU GEANTA DE TRANSPORT !!!Profesional, puternic și complet silențios: aparatul profesional max50 este un model performant marca Moser și e conceput special pentru tunderea completă a pisicilor și câinilor. Aparatul poate tunde chiar și blana foarte încâlcită și este deosebit de silențioasă. A..
Producator: Oster Model: GC0001
Maşină de tuns OSTER Golden A5. motor puternic - 45W 2 viteze de funcţionare (până la 2700 SPM) temperatură de lucru scăzută carcasă solidă şi ergonimică cu textură specială pentru siguranţă în manevrare posibilitatea ataşării unei game foarte largi de cuţiteCUTITUL N..
Producator: Oster Model: GC0022
Set de distantiere profesional alcatuit din 3 piese. Pentru marca MOSER si OSTER...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)