Menu
Your Cart

Contentie

Contentie

Contentie

Model: GCB005
Ace de seringă pentru sarbacană, set de 10 bucati, diferite mărimi. Contine si un set de obturatoare...
Model: GCB200
Ace de seringa pentru arma cu CO2 (vario) set de 10 bucati, diferite marimi. Contine si un set de obturatoare...
Model: GT0014
Cuşcă pentru pisici sau câini de rasă mică, prevăzută cu un dispozitiv special de imobilizare. Cu ajutorul unui sistem cu pârghii, animalul poate fi împins uşor la marginea cuştii după care sistemul poate fi fixat în acea poziţie, eliberând astfel ambele braţe ale operatorului. Cuşca este aerisi..
Producator: Kerbl Model: GT0035
Cusca de transport caini. Descriere :-Tava plastic detasabila, 2 usi -Culoare : negru-Pliabila..
Model: GT0036
Caracteristici tehnice: Cusca auto pentru transport animale Covoras anti-derapant Doua usi Gratar pentru ventilatie Pereti din aluminiu Inchidere rapida Material: aluminiu Dimensiuni Latime in partea de jos: 97 cm Latime in partea de su..
Model: GT0018
Dispozitiv de prindere şi imobilizare a câinilor retivi, cu mecanism de deschidere rapidă. diametrul buclei: aproximativ 10-35 cm, reglabil. lungimea tijei: 150 cm greutate: 1400 g securitate maximă pentru operator extra-durabil, tija din aluminiu uşor bucla din..
Model: GT0028
Dispozitiv de prindere şi imobilizare a pisicilor, cu mecanism de deschidere rapidă. lungimea tijei: 80 cm extra-durabil, tija din aluminiu uşor..
Producator: Kruuse Model: GT0021
Geantă Buster pentru contenţia animalelor în timpul efectuării tratamentelor sau investigaţiilor. Fabricate din nylon durabil, genţile sunt ideale pentru animale mici (pisici, câini de talie mică, iepuri), fiind concepute special pentru nevoile de zi cu zi în practica veterinară. Prin ..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)