Tratament

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Aparat detectie cetoza din sange + 50 stripuri
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine .   ..
Atele membru Buster Quicksplint
Atele membru Buster Quicksplint, pentru câini şi pisici. Se pot aplica pentru susținerea extremităților, lateral şi medial. Fabricate din material plastic rezistent, transparent, ușor de tăiat cu foarfeca de bandaje. Atelele prez ..
Atele membru universale
Atele membru universale, diferite mărimi. ..
Balon resuscitare 1600 ml
Balon resuscitare din silicon. capacitate - 1600 ml supapă de suprapresiune reglabilă ..
Bandaj elastic autoadeziv diverse culori
Bandaj elastic, autoadeziv, latime de 5 / 7,5 / 10 / 15 cm, lungime de 4,5 m, economic, în diverse culori. protecţie şi aderenţă superioare compresie controlată, nu produce constricţii comfortabil şi uşor reziste ..
Bandaj elastic Pet-Flex No-Chew
Bandaj flexibil, autoadeziv, acoperit cu un strat protector cu gust amar care împidică scoaterea bandajului de către animal. rezistență crescută la întindere compresie controlată datorită tehnologiei EasyTear® nu nece ..
Bandaj gipsat Vetcast 3M
Bandaj gipsat din fibră de sticlă cu impregație din răşină poliuretanică. Putere excepţională, calitate superioară 3M şi greutate redusă. Informaţii suplimentare pentru toate tipurile de bandaj care necesită imobilizar ..
Botnita caine
Botniță pentru câini din nylon, recomandată a se folosi în timpul aplicării tratamentelor, pentru protecția personalului. diverse mărimi sistem de închidere brevetat comfortabilă pentru animal material foarte re ..
Botnita pisica
Botniță pentru pisici din nylon, recomandată a se folosi în timpul aplicării tratamentelor, pentru protecția personalului. două dimensiuni sistem de închidere brevetat comfortabilă pentru animal material foarte r ..
Colier pentru pasari
Colier transparent pentru păsări de agrement. sistem de închidere o aplicare uşoară şi sigură materialul din care este confecţionat este complet transparent (animalul poate avea o vedere periferică corespunzătoare astfel fi ..
COLIER PROTECTIE SOFT
COLIER PROTECTIE SOFT Colier de protecție, din material polister , potrivită pentru câini / pisici din rasele mici și mari. Dimensiuni : XS , S , M , L . - Greutate redusă - confortabilă și moale - durabilă și solidă, dub ..
Colier transparent
Colier transparent pentru protectie. disponibile în 9 dimensiuni ..
Comprese Othematom
Comprese pentru managementul hematoamelor auriculare post-tratament. Compresele sunt sterile, permeabile la aer şi ajustabile în funcţie de necesităţi. ..
Cusca pentru spitalizare - design modular
Cuști pentru spitalizare. cadru de aluminiu, uşor de curăţat și sterilizat roți rezistente cu frâne diferite modele, design modular Model 1 - 3 buc x 40 x 42 x 72 cm (lațime x înălțime x adâncime). Ideal pentr ..
Dispozitiv Buster de administrat tablete - clasic
O metodă simplă de administrare orală a tabletelor, recomandată în special proprietarilor de animale care trebuie să continue acasă tratamentul animalelor de companie. Dispozitivul administrează simultan, direct, lichid + tableta de me ..
Dispozitiv pentru indepartarea capuselor
Dispozitiv simplu, rapid şi eficient pentru extragerea sigură a căpuşelor, cu clip pentru buzunar. ..
Dispozitiv pentru indepartarea capuselor - SMARTICK
  • Indepărtarea rapidă si sigură a căpușelor cu o mișcare de rotație • Formă specială care împiedică strivirea abdomenului (reducerea riscului de contaminare) • Cu orificiu cheie   ..
Dispozitiv pentru taierea tabletelor
Dispozitiv simplu de tăiere rapidă și exactă a tabletelor de medicamente. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2018. Toate drepturile rezervate.