Teste de diagnostic

Teste de diagnostic
Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Agar Muller - Hinton
Agar Muller - Hinton, mediu de cultură fără substanțe cu timp rapid de degradare (precum sângele) sau labile la căldură. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic rezultate excelente ..
Agar Sabaraud
Agar Sabaraud, mediul de cultură standard pentru fungi. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic transparent şi incolor, permițând evaluarea părții inferioare a coloniilor mediu ..
Dermafyt Test
Dermafyt Test, pentru diagnosticarea dermatofiților din genurile Microsporum sau Trichophyton. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic incubatorul nu este necesar, cultura realizându-se ..
Dispozitive testare coproparazitologica
Metodă ușoară și igienică de recoltare, preparare și testare a probelor coproparazitologice. Recoltarea poate fi făcută fără probleme și de către proprietarul animalelor. ..
Lichid de flotatie
Lichid de flotație FASOL 1 litru - soluție saturată de sulfat de magneziu. ..
Stripuri glucometru 1x25 buc
Stripuri glucometru 1x25 buc . ..
Test Fluorescein
Benzi de testare Fluoresceina. 100 de bandelete per pachet ..
Test pentru urina - 10 parametri
Benzi de testare pentru analiza parametrilor urinari la animalele de companie. 10 parametri: sânge, urobilinogen, bilirubină, proteine​​, nitriți, corpi cetonici, pH, glucoză, densitatea urinei şi prezența leucocitelor în urină ..
Test pentru urina - corpi cetonici
Benzi de testare pentru determinarea corpilor cetonici din urină. Include documentaţia completă, parametri limită şi intervalele de referinţă pentru diverse animale mici 50 de bandelete per pachet ..
Test Schirmer
Benzi de testare Schirmer. Include documentaţia completă 100 de bandelete per pachet ..
Teste rapide de diagnostic - animale de companie
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru animalele de companie. Nota 1: Preturile afisate sunt pentru 1 test - datorita noului mod de prezentare Gamma Vet va poate oferi in exclusivitate posibilitatea configurarii si achizitionarii t ..
Teste rapide de diagnostic - animale de ferma
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru animalele de fermă. Testele rapide reprezintă o alternativă de diagnosticare a unor boli la animalele de fermă. Se obtin rezultate sigure într-un timp foarte scurt cuprins între 5-20 min ..
Teste rapide de diagnostic - siguranta alimentelor
Teste rapide de diagnostic Quicking BIOTECH pentru utilizare în controlul și siguranța alimentelor. Notă 1: Preturile afisate sunt pentru o cutie cu 10 teste. Notă 2: Aceste teste nu se regasesc in mod constant in stocul Gamma Vet. Pe ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.