Standuri de contentie

Gamma Vet este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului danez de standuri de contentie KVK Hydra Klov.

Pe langa siguranta muncii, standurile de contentie KVK asigura o postura de lucru optima pentru om si disconfort minim pentru animale, in timpul interventiilor asupra copitelor. Greutatea vacilor este distribuita în mod egal pe toate cele patru copite, prevenind deteriorarea tesutului cornos.

Pentru orice detalii legate de standuri si oferte de pret personalizate pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati direct, prin email sau telefon.

Efectivele de animale cu copitele tratate în mod corect sunt sanatoase si puternice. O copita de vaca creste, in medie, cu aproximativ 0,5 cm pe luna. Pentru a menține efectivele de animale sanatoase, verificati periodic copitele si taiati-le dupa cum este necesar pentru a asigura un confort optim si randament corespunzator.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Stand de contentie KVK-500
Stand de contentie si indrumare. Modelul 500-0 include o pompa de mana pentru asezarea standului pe rotile sale si un carlig de macara pentru a facilita incărcarea și descarcarea. Modelul 500-1 include o pompa electrica sau hidraul ..
Stand de contentie KVK-650
Stand de contentie electric sau hidraulic. Modelul KVK-650 este disponibil in 2 versiuni, fiecare cu diferite niveluri de accesorizare si personalizare: Modelul 650-SP 0 - Electric Modelul 650-SP 2 - Hidraulic Toate modele ..
Stand de contentie KVK-800
Stand de contentie eficient si ergonomic. Control hidraulic total: portile de intrare si iesire, harnasamentul, inaltimea, ajustarea pozitiei copitelor pe 2 directii. Avand in spate experienta de peste 30 de ani, Modelul 800 reprezinta mod ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2018. Toate drepturile rezervate.