Model dentitie - pisica

Model dentitie - pisica
Model dentitie - pisica
Cod produs: GMA015
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: Disponibil la comandă
Preț: Pentru acces la preturile produselor este necesar sa va creati un cont si sa fiti autentificat. Conturile utilizatorilor vor fi verificate si aprobate in cel mai scurt timp. Multumim.

Modelul dentiției felinelor, dimensiuni medii.

  • o parte prezintă dentiția normală și sănătoasă
  • pe partea cealaltă sunt arătați dinți cu diferite afecțiuni sau deteriorați: canin fracturat, boală parodontală, acumulare de tartru, placă, incisivi uzați, gingivită, resturi alimentare şi un dinte lipsă (premolar)
  • mandibula și maxilarul se pot mișca în balamale pentru observarea mușcăturii sau pot fi separate pentru un studiu mai bun al danturii
  • marimea 7 x 5 x 3 cm

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Etichete: modele anatomice,
Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, forma, accesorii, aspect etc.). Descrierile produselor si specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.