Laborator

Laborator
Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
 Analizor Hematologie Abacus Junior Vet5
Abacus Junior Vet5 ofera solutii optime pentru clinicile veterinare si practici ce necesita calitate inalta de rezultate diferentiale WBS 3 parti  sau 5 parti. Parametrii: 22 parametrii, incluzant 5 parti WBC, LYM, MON, NEU, EOS, BAS, LYM ..
Analizor Hematologie KT6200VET
Modelul KT6200VET este unul dintre cele mai stabile analizoare de hematologie, combinate cu un hardware de incredere si un software intuitiv. Fiind proiectat pentru a fi usor de utilizat si avand si o interfata excelenta, analizorul a ajutat clien ..
Baie de colorare
Baie de colorare care include 3 recipente de sticlă cu design special. ..
Balsam Canada
Agent de montare rapidă pentru microscopie. Metodă de prezenetare - recipient din sticlă de 100 ml. Se poate utiliza pentru toate preparatele microscopice deshidratate. Specimenele montate pot fi păstrate pentru un timp îndelungat fă ..
Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP )
Centrifugă cu temporizator și control al vitezei. Centrifugarea se întrerupe automat când partea de sus este deschisă pentru siguranța utilizatorului. Modelul XC-2415 este silențios, robust și ușor de curățat și de asemenea poate m ..
Condensator de camp intunecat
Condensator de câmp întunecat pentru microscoape. Utilizabil și cu obiectivele de peste 60x (imersie). Microscopia în câmp întunecat este o metodă specială de analiză, separată de microscopia în câmp de lumină. Preparatele foarte ..
Cutie lame microscop 100 buc
Cutie pentru 100 buc lame preparate pentru microscop . ATENTIE: NU CONTINE LAME !!!!! ..
Incubator Bode
Incubator Bode - posibilitatea practică și eficientă de incubare rapidă a mediilor de cultură. temperatură constantă de 37° C fiabilitate ridicată uşurinţă în operare dimensiuni reduse ..
Lama compresor trichineloscop
Lamă-compresor trichineloscop, universală, din sticlă. ..
Lama de calibrare
Lamă de calibrare pentru microscoape. Permite măsurarea și numărarea elementelor din preparate. Se folosește în combinație cu software-ul specific camerelor video digitale ale microscoapelor trinoculare. Se livrează în cutie d ..
Lame microscop
Lame microscop mătuite la un capăt. Cutie cu 100 de bucăți. ..
Lamele microscop
Lamele acoperire microscop 22x22 Ambalare:  1 cutii x 200 bucati/set ..
Reactivi 5 DIFF Hematologie
Reactivi pentru aparatul de hematologie 5 DIFF.   ..
Recipient din sticla cu pipeta pentru ulei de imersie
Recipient din sticlă de 40 de ml cu dop și pipetă de 10 ml pentru uleiul de imersie. ..
Set colorare hematologica rapida
Set Quick Haemo (3 x 250 ml) pentru colorarea rapidă a frotiurilor hematologice, cu lichid de puncție sau a amprentelor de țesuturi. Timp de lucru foarte scurt: 3 trepte de colorare de câte 5 secunde fiecare. Rezultate comparabil ..
Spray de fixare preparate citologice si hematologice
Spray de fixare pentru preparatele citologice și hematologice, fără freon. 100 ml. Se pulverizează de la aprox. 10 cm de lamă și se așteaptă 1 minut. ..
Ulei de imersie
Ulei de imersie, flacon de 100 de ml. ..
Varfuri de pipeta
Vârfuri pentru pipete, diferite mărimi, la pungi de 500 de bucăți. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.