Oferte speciale

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Fire de sutura PGA cu ac atraumatic
Fir de sutura resorbabil, multifilament, extrem de pliabil, cu ac atraumatic. Sutura se realizează extrem de ușor, fară lezarea țesuturilor. Material: Polyglycolic acid. Culori: violet sau incolor. Absorbţie: 50% după 15- ..
Lampa Wood
Lampa Wood este o lampă cu radiații ultraviolete utilizată pentru diagnosticarea bolilor cutanate. Aparatul este ușor utilizabil în cadrul consultației la medicul dermatolog și permite iluminarea pielii la locul dorit iar nuanța fluore ..
Monitor functii vitale PM5000V  cu imprimanta
Monitor electronic portabil al funcțiilor vitale   PM5000V  cu imprimanta. Caracteristici tehnice: Display TFT 12.1 inch, color, de înaltă luminozitate ECG cu 7 căi afișate simultan Analiza segmentu ..
Oftalmoscop
Oftalmoscop portabil, cu iluminare precisă și uniformă, livrat în gentuță de transport. ..
Otoscop
Otoscop compact, de înaltă calitate, pentru examinarea clinică a aparatului auditiv. Asigură o iluminare uniformă și profundă a câmpului examinat. Poate fi folosit și pentru rinoscopie. Setul este livrat în gentuță ..
Pasta de ecornare BOVI
Pasta de ecornare BOVI Metodă rapidă, ușoară și nesângeroasă de ecornare a tineretului bovin, ovin și caprin. O seringă pentru 4-6 animale Ecornare completă, sigură.   Prezentare: seringă de 10 ml. ..
Sarbacana
Sarbacană pentru imobilizare la distanță. Fiind confecționată din fibră de carbon, este extrem de ușoară și rezistentă, iar zona aderentă pentru mâini asigură o manipulare în condiții de maximă siguranță. Accesoriul pentru su ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.