Kerbl

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Banda de marcaj detasabila
pentru mare indelungata din material plastic de calitate superioara fara numerotare lungime 73 cm pentru marcarea bovinelor ..
Cantar animale de ferma
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg și 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut. 3 modele: - PS1000- 500KG   & ..
Cleste aplicat inele(sarma) nazale suine
rezistent ..
Cotiere muls
Igiena muls Lungime: 40 cm cu mansete elastica rezistent la apă 100 % rezistent la temperaturi de la - 25 ° C până la + 70 ° C in pereche ..
Cutite KERBL Constanta 4 pentru ecvine si bovine
Cuțite pentru mașina de tuns profesională KERBL Constanța 4 destinată ecvinelor și bovinelor -31 / 15. ..
Cutite KERBL Constanta 4 pentru ovine
Cuțite pentru mașina de tuns profesională KERBL Constanța 4 destinată ovinelor - 13 / 4. ..
Inel nazal din sarma x100 buc 35mm
sarma rotunda neizolate ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru bovine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru bovine. motor cu forță superioară sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu ușurință, fă ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru ecvine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ecvine. motor ușor și suplu, cu nivel sonor foarte redus sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocu ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru ovine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ovine. motor cu forță de tracţiune superioară lamele alunecă prin cea mai groasă lână, fără pierderi de putere sistem de ventilaţie special cu conductele de aer ..
Perie mecanica fixa
Date tehnice: cu raza de actiune in toate directiile solida si durabilitate mare in timp pentru animale de marimi diferite foarte flexibila perie din nylon suport stabil pentru arc calitate super ..
Tus de tatuaj 1L
Tus de tatuaj Adecvat pentru contactul cu alimentele se spala vizibilitate clara ideal la tatuarea cu clestele de tatuat si stampila ..
GammaVet Phone +40 744.92.90.34 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.