Kruuse

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Agar Muller - Hinton
Agar Muller - Hinton, mediu de cultură fără substanțe cu timp rapid de degradare (precum sângele) sau labile la căldură. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic rezultate excelente ..
Agar Sabaraud
Agar Sabaraud, mediul de cultură standard pentru fungi. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic transparent şi incolor, permițând evaluarea părții inferioare a coloniilor mediu ..
Atele membru Buster Quicksplint
Atele membru Buster Quicksplint, pentru câini şi pisici. Se pot aplica pentru susținerea extremităților, lateral şi medial. Fabricate din material plastic rezistent, transparent, ușor de tăiat cu foarfeca de bandaje. Atelele prez ..
Camp operator steril Curavet (PE)
Câmp operator steril Buster, diferite dimensiuni. Din polietilena Se poate folosi impreuna cu spray-ul adeziv special pentru fixarea campului operator. ..
Colier pentru pasari
Colier transparent pentru păsări de agrement. sistem de închidere o aplicare uşoară şi sigură materialul din care este confecţionat este complet transparent (animalul poate avea o vedere periferică corespunzătoare astfel fi ..
Dermafyt Test
Dermafyt Test, pentru diagnosticarea dermatofiților din genurile Microsporum sau Trichophyton. conține 6 placi Petri pregătite de utilizare, cu capac din folie închisă ermetic incubatorul nu este necesar, cultura realizându-se ..
Dispozitiv Buster de administrat tablete - clasic
O metodă simplă de administrare orală a tabletelor, recomandată în special proprietarilor de animale care trebuie să continue acasă tratamentul animalelor de companie. Dispozitivul administrează simultan, direct, lichid + tableta de me ..
Geanta de contentie Buster
Geantă Buster pentru contenția animalelor în timpul efectuării tratamentelor sau investigațiilor. Fabricate din nylon durabil, gențile sunt ideale pentru animale mici (pisici, câini de talie mică, iepuri), fiind concepute special p ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.