Cutite de tuns - MOSER

Cutite de tuns - MOSER

MOSER - GERMANY

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Cutit MOSER 0,05 MM
Dimensiunea de tăiere: 0,05 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. ..
Cutit MOSER 0,1 MM
Dimensiunea de tăiere: 0.1 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 1 MM
Dimensiunea de tăiere: 1 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 2 MM
Dimensiunea de tăiere: 2 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 3 MM
Dimensiunea de tăiere: 3 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 7 MM
Dimensiunea de tăiere: 7 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER ARCO 0,7 - 3 MM
Dimensiunea de tăiere: 0,7 - 3 MM Marime reglabila Cuţit MOSER ARCO - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Spray racire cutite
Spray all-in-one pentru răcirea, ungerea și curățarea cuțitelor aparatelor de tuns. îmbunătăţeşte rezultatele cuțitelor şi păstrează lamele ascuţite pentru mai mult timp elimină părul, blana sau reziduuri nedori ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.