Tunderea parului

Tunderea parului
Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Cosmetic set
Trusa cosmetica sub forma unui elegant portofel cu fermoar si model imprimat. Trusa contine o foarfeca de tuns si o foarfeca de trimat. ..
Cutit MOSER 0,05 MM
Dimensiunea de tăiere: 0,05 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr. ..
Cutit MOSER 2 MM
Dimensiunea de tăiere: 2 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 3 MM
Dimensiunea de tăiere: 3 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER 7 MM
Dimensiunea de tăiere: 7 MM Cuţit MOSER - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Cutit MOSER ARCO 0,7 - 3 MM
Dimensiunea de tăiere: 0,7 - 3 MM Marime reglabila Cuţit MOSER ARCO - GERMANY original. Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.   ..
Foarfeca de trimat animale mici
Foarfecă de cosmetică pentru trimat. ..
Foarfeca de tuns animale mici titan coated
Foarfeca de tuns Foarfeca este ascutita si usor de folosit, uz Profesional Lungime: 17,5 cm Lungime lama: 8 cm Culoare: Curcubeu   ..
SET DISTANTIERI TUNS 3 BUC 3MM/6MM/13MM
Set de distantiere profesional alcatuit din 3 piese. Pentru marca MOSER si OSTER. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.