Contentie

Contentie
Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Ace de seringa pentru sarbacana - set de 10 bucati
Ace de seringă pentru sarbacană, set de 10 bucati, diferite mărimi. ..
Cablu dispozitiv imobilizare caini 150 cm
Cablu dispozitiv imobilizare caini 150 cm ..
Capcana pentru sobolani
cu pedala din lemn pentru momeala ..
Cleste pentru aplicat inele nazale suine
Cleste pentru aplicat inele nazale suine. ..
Cusca cu imobilizare pentru pisici
Cușcă pentru pisici sau câini de rasă mică, prevăzută cu un dispozitiv special de imobilizare. Cu ajutorul unui sistem cu pârghii, animalul poate fi împins ușor la marginea cuștii după care sistemul poate fi fixat în acea poziție, el ..
Cusca de transport caini pliabila
Cusca de transport caini pliabila Descriere : tava plastic detasabila, 2 usi Culoare : negru Pliabila ..
Cusca transport animale, din aluminiu cu doua usi
Caracteristici tehnice: Cusca auto pentru transport animale Covoras anti-derapant Doua usi Gratar pentru ventilatie Pereti din aluminiu Inchidere rapida Material: aluminiu Dimensiuni Latime ..
Dispozitiv de prindere si imobilizare pentru caini
Dispozitiv de prindere și imobilizare a câinilor retivi, cu mecanism de deschidere rapidă. diametrul buclei: aproximativ 10-35 cm, reglabil. lungimea tijei: 150 cm greutate: 1400 g securitate maximă pentru operator ..
Dispozitiv de prindere si imobilizare pentru pisici
Dispozitiv de prindere și imobilizare a pisicilor, cu mecanism de deschidere rapidă. lungimea tijei: 80 cm extra-durabil, tija din aluminiu ușor ..
Dispozitiv pentru contentie suine
Sarmă cu maner pentru contentia suinelor. Lungime - 60 de cm. ..
Geanta de contentie Buster
Geantă Buster pentru contenția animalelor în timpul efectuării tratamentelor sau investigațiilor. Fabricate din nylon durabil, gențile sunt ideale pentru animale mici (pisici, câini de talie mică, iepuri), fiind concepute special p ..
Inel nazal suine  30mm
Inel nazal suine 30mm  sistem prindere cu baioneta galvanizat   ..
Seringa pentru sarbacana
Set de seringi pentru sarbacană (imobilizare la distanță), cu ghidaj viu colorat, diferite dimensiuni. Seringile nu contin ace ! Puteti achizitiona acele accesand link-ul http://www.gammavet.ro/ace-seringa-sarbacana   ..
Set Sarbacana
Sarbacană pentru imobilizare la distanță. Fiind confecționată din fibră de carbon, este extrem de ușoară și rezistentă, iar zona aderentă pentru mâini asigură o manipulare în condiții de maximă siguranță. Accesoriul pentru su ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.