Lampi si mese chirurgie

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Lampa chirurgicala cu 5 becuri, 50.000 lux
Lampă chirurgicală prevazută cu 5 becuri care asigurp o iluminare a câmpului operator la o intensitate de 50.000 lux. Lampa este dotată cu un braț mobil care permite utilizarea ei și în spații de dimensiuni reduse. Sistemul de fixare ..
Lampa de examinare cu picior, 30.000 lux
Lampă chirurgicală sau de examinare cu picior cu o intensitate a luminii de 30000 lux, care asigură iluminarea uniformă a câmpului examinat și o redare precisă a culorilor. Datorită designului modern și ergonomic, lampa se poate utili ..
Masa electrica chirurgicala sau pentru consultatii
Masă chirurgicală solidă, cu suprafața din oțel inoxidabil, armată prin construcție. Prezintă avantajul sistemului de acționare electric prin pedală care permite reglarea înălțimii între 65 si 106 cm. Masa este prevazută cu supo ..
Masa hidraulica chirurgicala sau pentru consultatii H202
Masa chirurgicala din inox, de uz veterinar, cu un design modern si elegant, prevazuta cu plasa detasabila pentru fluide si recipient mobil din inox pentru colectarea acestora. Sistemul de reglare al inaltimii este hidraulic, actionat printr-o ..
Masa instrumentar din inox
Masa instrumentar fabricata din otel inoxidabil - structura din otel inoxidabil; - prevazuta cu 2 blaturi din otel inoxidabil; - realizata cu 2 manere de prindere si manevrare; - masa este mobila fiind prevazuta cu roti pivotante c ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.