Accesorii

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Absorbant CO2 Intersorb Plus
Absorbant solid Intersorb Plus pentru eliminarea emisiilor de CO2 din sistemele de anestezie în circuit închis. Cantitate - 4,5 kg. Ca(OH)2 (75%) H2O (20%) NaOH (3%) KOH (1%). ..
Balon pentru narcoza
Balon respirator pentru echipamentele de anestezie. Fabricat din cauciuc negru, antistatic. Conector: Standard 22 mm Standard 50 mm pentru baloanele de 15 şi 30 litri. ..
Capete pentru electrocauterul Kausto-LUX II
Capete (anse de lucru) din oţel inoxidabil pentru electrocauterul Kausto-LUX II. ..
Dispozitiv de uscare pentru accesorii anestezie inhalatorie
Dispozitiv metalic de prindere pe perete și de uscare pentru 20 de tuburi endotraheale folosite în anestezia inhalatorie. Lungime - 70 de cm.   ..
Filtru HME - aparat de anestezie inhalatorie
Filtru HME pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Asigură filtrare bacteriană a aerului inhalat si expirat, precum şi controlul umidității şi căldurii. Se poziţionează aproape de pacient. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţi ..
Fixator masca anestezie
Curea universala de fixare a mastilor de anestezie,marimea 3-6, lungime ajustabila, elastica. ..
Furtun de umplere - aparat de anestezie inhalatorie
Furtun de umplere (izoflran sau halotan) pentru aparatele de anesezie inhalatorie. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţie toată gama de accesorii şi consumabile (calitate germană) pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Dacă produsul c ..
Garnitura MCLINTOCK 15mm
Garnitura MCLINTOCK 15mm ..
Garnitura MCLINTOCK 8mm
Garnitura MCLINTOCK 8mm ..
Hartie termica universala pentru imprimante medicale
Hârtie termică universală pentru imprimante de imagistică medicală. ..
Lama compresor trichineloscop
Lamă-compresor trichineloscop, universală, din sticlă. ..
Lama de calibrare
Lamă de calibrare pentru microscoape. Permite măsurarea și numărarea elementelor din preparate. Se folosește în combinație cu software-ul specific camerelor video digitale ale microscoapelor trinoculare. Se livrează în cutie d ..
Masca pentru anestezie
Măști pentru anestezie inhalatorie sau oxigenoterapie, diferite dimensiuni. din plexiglas cu manșon din cauciuc pentru etanșeizare sistem de conectare universal, standardizat ..
Piesa intersectie in Y - aparat de anestezie inhalatorie
Piesa in formă de Y, flexibilă, pentru conectarea sistemelor tubulare ale aparatelor de anestezie inhalatorie. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţie toată gama de accesorii şi consumabile (calitate germană) pentru aparatele de anestezie ..
Sistem tubular coaxial - aparat de anestezie inhalatorie
Sistem tubular coaxial (tub-în-tub) pentru aparatele de anestezie inhalatorie. Lungime - 1,6 metri. Dotat cu conector Luer pentru senzorul de CO2. Gamma Vet vă poate pune la dispoziţie toată gama de accesorii şi consumabile (calitate ..
Solutie curatare microscop
 Solutia pentru curatat lentile este un lichid special pentru curatarea lentilelor, oglinzilor si a componentelor optice din diferite echipamente. ..
Stripuri glucometru 1x25 buc
Stripuri glucometru 1x25 buc . ..
Tub endotraheal din cauciuc, cu conector
Tub endotraheal din cauciuc rezistent, autoclavabil, de culoare roșie, cu conector. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.