Aparatura de laborator

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
 Analizor Hematologie Abacus Junior Vet5
Abacus Junior Vet5 ofera solutii optime pentru clinicile veterinare si practici ce necesita calitate inalta de rezultate diferentiale WBS 3 parti  sau 5 parti. Parametrii: 22 parametrii, incluzant 5 parti WBC, LYM, MON, NEU, EOS, BAS, LYM ..
Analizor biochimie uscata Reflovet Plus
Fotometru de reflecţie pentru determinarea parametrilor clinico-chimici din sânge integral, ser sau plasmă. Capacitatea de a stabili parametrii individuali direct din sângele integral, precizia, precum și numărul total de parametri analiza ..
Analizor Hematologie KT6200VET
Modelul KT6200VET este unul dintre cele mai stabile analizoare de hematologie, combinate cu un hardware de incredere si un software intuitiv. Fiind proiectat pentru a fi usor de utilizat si avand si o interfata excelenta, analizorul a ajutat clien ..
Analizor urina
Parametrii - pH ul , nitriti , acid ascorbic ,sange , glucoza , bilirubina , urobilinogen , cetona , leucocite , proteine Capacitate - 60  ..
Aparat de biochimie umeda EVOLUTION VET
VET Evolution este un analizor semiautomat multifuncțional de uz veterinar, pentru efectuarea de analize de biochimie. Poate memora până la  ..
Centrifuga XC-2000
Caracteristici tehnice: temporizator si control al vitezei carcasa confectionata din ABS usor de curatat centrifugarea se intrerupe automat cand partea de sus este deschisa pentru siguranta ridicata a utilizatorului ledur ..
Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP )
Centrifugă cu temporizator și control al vitezei. Centrifugarea se întrerupe automat când partea de sus este deschisă pentru siguranța utilizatorului. Modelul XC-2415 este silențios, robust și ușor de curățat și de asemenea poate m ..
Incubator Bode
Incubator Bode - posibilitatea practică și eficientă de incubare rapidă a mediilor de cultură. temperatură constantă de 37° C fiabilitate ridicată uşurinţă în operare dimensiuni reduse ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.