Aparatura de laborator

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Analizor biochimie uscata Reflovet Plus
Fotometru de reflecţie pentru determinarea parametrilor clinico-chimici din sânge integral, ser sau plasmă. Capacitatea de a stabili parametrii individuali direct din sângele integral, precizia, precum și numărul total de parametri analiza ..
Analizor urina
Parametrii - pH ul , nitriti , acid ascorbic ,sange , glucoza , bilirubina , urobilinogen , cetona , leucocite , proteine Capacitate - 60  ..
Aparat de biochimie umeda EVOLUTION VET
VET Evolution este un analizor semiautomat multifuncțional de uz veterinar, pentru efectuarea de analize de biochimie. Poate memora până la  ..
Centrifuga XC-2000
Caracteristici tehnice: temporizator si control al vitezei carcasa confectionata din ABS usor de curatat centrifugarea se intrerupe automat cand partea de sus este deschisa pentru siguranta ridicata a utilizatorului ledur ..
Centrifuga XC-2415 ( CENTRIFUGA PRP )
Centrifugă cu temporizator și control al vitezei. Centrifugarea se întrerupe automat când partea de sus este deschisă pentru siguranța utilizatorului. Modelul XC-2415 este silențios, robust și ușor de curățat și de asemenea poate m ..
Incubator Bode
Incubator Bode - posibilitatea practică și eficientă de incubare rapidă a mediilor de cultură. temperatură constantă de 37° C fiabilitate ridicată uşurinţă în operare dimensiuni reduse ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.