Tunderea si ingrijirea robei

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Cutite KERBL Constanta 4 pentru ecvine si bovine
Cuțite pentru mașina de tuns profesională KERBL Constanța 4 destinată ecvinelor și bovinelor -31 / 15. ..
Cutite KERBL Constanta 4 pentru ovine
Cuțite pentru mașina de tuns profesională KERBL Constanța 4 destinată ovinelor - 13 / 4. ..
Cutite ONYX FarmClipper 2 pentru animale de ferma
Cuțite pentru mașina de tuns profesională ONYX FarmClipper 2 destinată animalelor de fermă. 3 mm, 30 / 15 ..
Foarfeca de tuns ovine
Foarfecă pentru tunderea oilor. Aproximativ 27 de cm lungime și mâner cu margini rotunjite pentru protecția operatorului. ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru bovine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru bovine. motor cu forță superioară sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu ușurință, fă ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru ecvine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ecvine. motor ușor și suplu, cu nivel sonor foarte redus sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocu ..
Masina de tuns KERBL Constanta 4 pentru ovine
Mașină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ovine. motor cu forță de tracţiune superioară lamele alunecă prin cea mai groasă lână, fără pierderi de putere sistem de ventilaţie special cu conductele de aer ..
Masina de tuns ONYX FarmClipper 2 pentru animale de ferma
Mașină de tuns profesională ONYX FarmClipper 2 pentru animalele de fermă. concepută special pentru bovine și cabaline heavy-duty, aproximativ 2.600 rotații / min motor puternic - 200 W greutate echilibrată pentru ..
Perie mecanica fixa
Date tehnice: cu raza de actiune in toate directiile solida si durabilitate mare in timp pentru animale de marimi diferite foarte flexibila perie din nylon suport stabil pentru arc calitate super ..
Sampon pentru cabaline 1L
Şamponul Herba-vital pentru CABALINE conţine extracte de plante medicinale  regenerează epiderma, întreţine blana animalului, fiind un nutritiv pentru epidermă şi firul de păr. Combate căderea părului şi mătreaţa. ..
Tesala dubla
Țesală dublă. din metal galvanizat cu pieptene suplimentar pentru coamă dinți fini recomandată pentru ecvine mâner din plastic ..
Tesala simpla
Țesală simplă. din metal galvanizat dinți rari recomandată pentru bovine mâner din plastic ..
Trimmer de coada TailWell2®
Dezvoltarea logică a modelului de succes din Noua Zeelandă: • mai ușor • mai eficient • mai ușor de întreținut Dezvoltat pentru a face munca dificilă implicată in tăierea părului pe cozile de vaci de lapte mai ușo ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.