Tineret

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Acoperitor vitei
Acoperitor pentru viței. sprijină sistemul imunitar în primele câteva zile de viață şi previne apariția problemelor de sanatate oferă protecţie la condiţiile meteorologice imprevizibile confecționat din poliester cu ..
Bec infrarosu 250W
Bec cu lumină infraroșie. putere: 250W sticlă specială, topită mai multă căldură emisă şi zona mai largă de acoperire datorită oglinzii duble robustețe crescută datorită conexiunii cu şurub între sticlă ..
Biberon 2 litri
Biberon cu capacitatea de 2 litri pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. scală gradată tetină din cauciuc din latex cu durabilitate crescută ..
Biberon Easy Drencher
Biberon pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. Capacitate: 1,2 litri Deschidere mare (63 mm), pentru umplere uşoară Capac cu vârf de alimentare lung - 12 cm Design special pentru manevrare ușoară ..
Biberon Speedy
Biberon cu design special, având capacitatea de 2.5 litri, pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. 3 trepte de alăptare controlate printr-o pârghie ușor de acționat scală gradată mâner ergonomic pentru o man ..
Cap ecornator electric
Cap de rezervă pentru ecornatoarelele electrice cu diametrul de 15 mm, din oţel inoxidabil. ..
Cleste aplicat inele(sarma) nazale suine
rezistent ..
Cleste pentru aplicat inele nazale suine
Cleste pentru aplicat inele nazale suine. ..
Ecornator electric
Ecornator electric cu producție de energie termică ridicată, de dimensiuni mici și greutate redusă, cu mâner ergonomic. În pachet este inclus un cap din oţel inoxidabil cu diametrul de 18 mm. Caracteristici tehnice: voltaj: 230 ..
Galeata din plastic cu 6 tetine pentru hranire miei
Găleată din plastic cu 6 tetine și valve pentru hranirea mielilor. Capacitate - 7 litri. Recipientul are mâner din metal și este rezistent la soluții acide. De asemenea nu conține Cadmiu și este ușor de curățat. &n ..
Galeata din plastic cu tetina pentru hranire vitei
Găleată din plastic cu tetină și valvă pentru hranirea vițeilor. Capacitate - 7 litri. Recipientul are mâner din metal și este rezistent la soluții acide. De asemenea nu conține Cadmiu și este ușor de curățat. & ..
Incalzitor de lapte Eurofarm
Aparat pentru încălzirea laptelui Eurofarm. cu mâner practic pentru unul sau două mâini termostatare în mai multe etape uşor de curăţat și extrem de stabil sistem de încălzire performant ajunge de la 18 ..
Inel nazal anti-supt
Inel nazal anti-supt, ajustabil, imposibil de pierdut. ..
Inel nazal anti-supt din aluminiu
Inel nazal anti-supt, din metale ușoare, ajustabil, imposibil de pierdut. ..
Inel nazal din sarma x100 buc 35mm
sarma rotunda neizolate ..
Inel nazal suine  30mm
Inel nazal suine 30mm  sistem prindere cu baioneta galvanizat   ..
Lampa pentru incercat oua
Lampă pentru încercat ouă. 230V. ..
Maner pentru sarma de ecornare
Mânere pentru sârma de ecornare. Se comercializează în pereche, iar sârma de ecornare se achiziționează separat. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.