Ingrijirea ugerului

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Aparat pentru detectarea mamitelor
Aparat pentru detectarea mamitelor - pentru observarea schimbărilor în laptele proaspăt cu mult înainte de producerea mamitelor. Detectorul măsoară rezistenţa electrică a laptelui din sferturile individuale ale ugerului  ..
Canula mamara din lana pentru dilatarea canalului (Uddero Dil)
Canulă mamară din lână. lungime aprox 5,5 cm cu strat protector de vaselină efect absorbant și dilatator set x 20 buc ..
Canula mamara din plastic
Canulă din plastic pentru dilatarea canalului mamelonar. din plastic de unică folosință ..
Canula mamara din plastic Bovivet
Canulă mamară din plastic Kruuse Bovivet, de unică folosință, set x 10 buc. Dimensiuni - 5 mm diametru x 3, 5 cm lungime. Canulele sunt acoperite cu un strat lubrifiant de vaselină și capac. ..
Cateter Furstenberg
Cateter pentru tratamentul ugerelor tip Fürstenberg cu inel. ..
Cotiere muls
Igiena muls Lungime: 40 cm cu mansete elastica rezistent la apă 100 % rezistent la temperaturi de la - 25 ° C până la + 70 ° C in pereche ..
Cupa dezinfector mamelon anti-retur
Cupă pentru dezinfectarea ugerelor, cu capacitate de 300 ml și sistem cu valvă anti-retur - igienică și practică. ..
Cutit mamelonar danez
Cuţit mamelonar danez. ..
Cutit mamelonar simplu
Cuțit mamelonar simplu. ..
Extractor tumori intramamare
Extractor tumori intramamare ..
Hartie indicatoare mamite
Test pentru identificarea rapidă a tulburărilor de secreţie mamară ca semn de debut al unei suferințe mamare. Banda indicatoare este impregnată cu substanţă indicator specială, în patru locuri, marcate în conformitate cu trimest ..
Prosoape umede pentru uger
1000 de prosoape umede, pentru uz extern. curăță și dezinfectează ugerul stimulează țesutul mamar ușurează mulsul dimensiune - 20 x 20 cm ..
Test pentru detectarea mamitelor - placa de test
Placă pentru testele de detectare a mamitelor bazate pe determinarea numărului de celule în laptele proaspăt. ..
Test pentru detectarea mamitelor Bovivet CMT
Test pentru detectarea mamitelor Bovivet CMT (California Mastitis Test). 1 litru. pentru determinarea numărului de celule în laptele proaspăt indică modificările în starea de sănătate a ugerului cu mult înainte de ..
Test pentru detectarea mamitelor Kerbatest
Test pentru detectarea mamitelor Kerbatest. 1 litru. pentru determinarea numărului de celule în laptele proaspăt indică modificările în starea de sănătate a ugerului cu mult înainte de momentul în care calitatea ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.