Dotari pentru adaposturi

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Adapatoare anti-inghet Thermolac
Adăpătoare anti-îngheț Thermolac. adăpătoarea funcționează pe principul termosului, fără curent electric asigură continuitatea în adăpare până la minus 30 de grade Celsius datorită rezervorului cu pereţi dublu ..
Adapatoare standard
Adăpătoare standard. confecționată din plastic robust, rezistent la uzură și impact supapă protejată de un capac detaşabil colțuri rotunjite pentru facilitarea curăţirii şi pentru eliminarea riscului de rănir ..
Aparat electric pentru dezinsectie
Aparat electric pentru dezinsecție EcoKill 2 x 15 W lămpile cu radiație ultravioletă atrag insectele de pe o suprafață de aprox. 150 metri pătrați extrem de ușor, construit din aluminiu include lanţul de suspenda ..
Cantar analogic
Cantar analogic cu cârlig. Greutate maximă 250 kg. ..
Cantar animale de ferma
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg și 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut. 3 modele: - PS1000- 500KG   & ..
Covor pentru dezinfectie
Covoare pentru dezinfecție din material moale şi absorbant, umplute cu spumă specială. În funcție de dimensiunile alese, pot fi folosite atât pentru animale cât și pentru vehicule. Un covor poate fi folosit pentru aproximativ 100. ..
Perie pentru recipiente de lapte
Perie pentru curățarea recipientelor de lapte. Confecționate din poliester și rezistente la fierbere (până la 140° C). ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.