Tratament

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Aparat detectie cetoza din sange + 50 stripuri
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine .   ..
Aparat inhalator pentru cabaline
Inhalator conceput pentru administrarea precisă a produselor farmaceutice pentru tratamentul tractului respirator la cai. Medicamentele sunt administrate în particule foarte mici (<5 microni), crescând rata de distribuire în căile resp ..
Aparat inhalator pentru cabaline Super Dandy
Inhalator pentru pasajele aeriene superioare şi inferioare, precum şi pentru tratamentul cu aerosoli inhalare, testat si recomandat de către medicii veterinari. Livrat cu o mască de inhalare și geantă de protecție și transport. Ace ..
Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM
Branula  intravenoasa cu canulă de unică folosință, sterila cu ghid de metal. uz veterinar ,special conceputa pentru a permite o punctie si un unghi flexibil intre 10ºC si 45ºC Cateter din material poliurenat , apirogena. ..
Dispozitiv de administrare a magnetilor ruminali
Dispozitiv de administrare a magnetilor ruminali. ..
Magnet ruminal Bovivet
Magnet ruminal Bovivet, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. pentru terapia și profilaxia indigestie traumatice la bovine sistem magnetic cu ferita activă, cu putere mare de tragere şi rezistenţă pentru cele mai bune rezultate tera ..
Magnet ruminal, set 12 bucati
Magnet ruminal, set 12 bucati, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. Pentru profilaxia eficientă indigestiilor cauzate de corpuri străine. ..
Masca pentru inhalator Super Dandy
Măşti pentru inhalatorul Super Dandy. ..
Perfuzor helicoidal pentru animalele mari
Perfuzor steril cu design special - helicoidal - pentru animalele mari. Debitul este de 30 litri / oră, reglabil. Lungime totală: 5 metri. ..
Perfuzor pentru animalele mari
Perfuzor steril, de unică  folosință pentru animalele mari. Dimensiuni Ø 5 x 7 mm, 150 cm lungime, fără cameră de picurare. Ambalate individual steril. ..
Pila rabotaj electrica
Pilă pentru rabotaj electrică. braț de lucru din aluminiu ranforsat, ușor și rezistent cap de dimensiuni reduse, din aliaj inoxidabil, rezistent, permite un acces facil la molarii posterioari cinci garnituri hidrodinamice ..
Pila rabotaj manuala Equivet
Pilă pentru rabotaj manuală Equivet. construcție ergonomică greutate redusă pilă rotunjită, din carbid solid ..
Seringa Automata Solutii Orale 30ML HSW
Seringă automată soluții orale HSW pentru administrarea medicației sau hranei. doză ajustabilă capacități diferite valvă instrument ușor de desfăcut și curățat 30ML ..
Seringa Automata Solutii Orale 75ML HSW
Seringă automată soluții orale HSW pentru administrarea medicației sau hranei. doză ajustabilă capacități diferite valvă instrument ușor de desfăcut și curățat. 75ML   ..
Sonda gastrica bovine
• pentru bovine • 150 cm , Ø 17 mm • sârmă spirală cu înveliș din plastic • mandrina cu mâner central   ..
Sonda naso-esofagiana din silicon
Sondă naso-esofagiană EQUIVET pentru bovine și cabaline - din silicon. Confecționate din silicon moale şi flexibil, transparent, termorezistent, cu 2 găuri laterale. Disponibile în 3 dimensiuni. ..
Sonda vezicala bovine
Sondă vezicală pentru bovine, din plastic transparent, cu conector Luer (pentru seringă). diametru de 5,5 mm. lungime 60 cm. ..
Termometru digital pentru animale mari
masurarea tremperaturii in 8 secunde lungime tija proba: 14 cm acuratete ridicata: +/- 0,1 °C inregistrarea ultimei valori inchidere automata afisarea temperaturii in °C si °F baterie: CR2032 Lithium ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.