Animale de ferma

Animale de ferma

Gamma Vet oferă clienţilor săi din domeniul creşterii animalelor de fermă (bovine, ovine, suine, păsări) și cluburilor de echitație o gamă variată de produse medical veterinare la preţuri competitive şi un înalt standard calitativ.

Toate produsele noastre respectă legile europene de siguranţă alimentară, igienă şi bunăstare a animalelor.

Gamma Vet asigură de asemenea consultanţă gratuită în ceea ce priveşte dotarea fermelor noi sau modernizarea celor deja exisente.

Dacă doriți să deveniți redistribuitor Gamma Vet vă rugăm să ne contactați direct, prin telefon sau email, pentru demararea unei colaborări. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care produsul căutat de dumneavoastră nu se regăsește în catalogul Gamma Vet.

Recunoscând faptul ca nevoile şi cerinţele fiecărei ferme în parte pot fi diferite, în relația cu clienți săi, Gamma Vet va exprima întotdeauna flexibilitate și promptitudine.

Gamma Vet - partenerul de încredere al fermei dumneavoastră.

Restrânge căutarea

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Ace seringa unica folosinta 100 BUC / CUTIE
Ace seringa 2ML / 5ML / 10ML / 20ML ..
Aparat detectie cetoza din sange + 50 stripuri
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine .   ..
Banda de marcaj detasabila
pentru mare indelungata din material plastic de calitate superioara fara numerotare lungime 73 cm pentru marcarea bovinelor ..
Banda sutura vulvara Buhner
Mai puțin periculoase și mai sigur decât ace de siguranță Livrate pe un tambur într-o pungă de polietilenă , cu instrucțiuni de folosire . ..
Branula intravenoasa cabaline 14G x 133 MM
Branula  intravenoasa cu canulă de unică folosință, sterila cu ghid de metal. uz veterinar ,special conceputa pentru a permite o punctie si un unghi flexibil intre 10ºC si 45ºC Cateter din material poliurenat , apirogena. ..
Cantar animale de ferma
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg și 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut. 3 modele: - PS1000- 500KG   & ..
Cleste aplicat inele(sarma) nazale suine
rezistent ..
Cleste pentru aplicat inele nazale suine
Cleste pentru aplicat inele nazale suine. ..
Cotiere muls
Igiena muls Lungime: 40 cm cu mansete elastica rezistent la apă 100 % rezistent la temperaturi de la - 25 ° C până la + 70 ° C in pereche ..
Cutimetru cu ceas
Cutimetru cu ceas. este folosit la masurarea pliului pielii inainte si dupa tuberculinare la bovine. realizat din material rezistent de calitate superioara. ..
Geanta medicala ambulanta
Material: polyester 600D impermeabil,lavabil Dimensiuni: 40 x 20 x 21 cm         Rezistenta: 8 kg Descriere: - 1 compartiment incapator divizat de ..
Incalzitor de lapte Eurofarm
Aparat pentru încălzirea laptelui Eurofarm. cu mâner practic pentru unul sau două mâini termostatare în mai multe etape uşor de curăţat și extrem de stabil sistem de încălzire performant ajunge de la 18 ..
Inel nazal din sarma x100 buc 35mm
sarma rotunda neizolate ..
Inel nazal suine  30mm
Inel nazal suine 30mm  sistem prindere cu baioneta galvanizat   ..
Perie mecanica fixa
Date tehnice: cu raza de actiune in toate directiile solida si durabilitate mare in timp pentru animale de marimi diferite foarte flexibila perie din nylon suport stabil pentru arc calitate super ..
Seringa Automata 2ML/Flacon Inject Master
Seringă automată, modele cu suport pentru flacoane medicale. Dozare precisă Design ergonomic Calitate franceza. 2 ML/Flacon   ..
Seringa Automata Solutii Orale 30ML HSW
Seringă automată soluții orale HSW pentru administrarea medicației sau hranei. doză ajustabilă capacități diferite valvă instrument ușor de desfăcut și curățat 30ML ..
Seringa Automata Solutii Orale 75ML HSW
Seringă automată soluții orale HSW pentru administrarea medicației sau hranei. doză ajustabilă capacități diferite valvă instrument ușor de desfăcut și curățat. 75ML   ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.