Articole Igiena

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Clisma Lax
CLISMA LAX Clisme evacuante monouz continand o solutie hiperosmotica de fosfat de sodiu. Canula cu care este prevazuta este gata lubrifiata si dispune si de o valva antireflux.   FORMA DE PREZENTARE: 1 flacon de 133 ML ..
Clismasac 2000ML
Clismasac: Enteroclisma unica de 2000 ml cu 5% glicerina, pregatita de utilizare pentru curatirea colonului atat in mediul spitalicesc cat si acasa.   FORMA DE PREZENTARE: Ambalaj continand 100 grame de glicerina la care se ad ..
Covorase absorbante 60 x 90 CM punga 30 bucati
Covorasele absorbante sunt produsul pe care orice proprietar de animale de companie trebuie sa il aiba în casa. Acesta poate fi folosit pentru a ajuta proprietarul cainelui în multe cazuri. Utilizarea cea mai importantă a covora ..
Microclisme Evacuante
MICROCLISME EVACUANTE Evacuant pe baza de glicerol cu musetel si nalba.   FORMA DE PREZENTARE: Adulti: cutie cu 6 microclisme fiecare continand 6,75g de glicerol. Copii: cutie cu 6 microclisme fiecare continand 2,25g de gl ..
Sampon pentru cabaline 1L
Şamponul Herba-vital pentru CABALINE conţine extracte de plante medicinale  regenerează epiderma, întreţine blana animalului, fiind un nutritiv pentru epidermă şi firul de păr. Combate căderea părului şi mătreaţa. ..
GammaVet Phone +40 744.92.90.34 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2017. Toate drepturile rezervate.