Articole Igiena

Articole Igiena
Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Clisma Lax
CLISMA LAX Clisme evacuante monouz continand o solutie hiperosmotica de fosfat de sodiu. Canula cu care este prevazuta este gata lubrifiata si dispune si de o valva antireflux.   FORMA DE PREZENTARE: 1 flacon de 133 ML ..
Clismasac 2000ML
Clismasac: Enteroclisma unica de 2000 ml cu 5% glicerina, pregatita de utilizare pentru curatirea colonului atat in mediul spitalicesc cat si acasa.   FORMA DE PREZENTARE: Ambalaj continand 100 grame de glicerina la care se ad ..
Covorase absorbante 60 x 90 CM punga 30 bucati
Covorasele absorbante sunt produsul pe care orice proprietar de animale de companie trebuie sa il aiba în casa. Acesta poate fi folosit pentru a ajuta proprietarul cainelui în multe cazuri. Utilizarea cea mai importantă a covora ..
Microclisme Evacuante
MICROCLISME EVACUANTE Evacuant pe baza de glicerol cu musetel si nalba.   FORMA DE PREZENTARE: Adulti: cutie cu 6 microclisme fiecare continand 6,75g de glicerol. Copii: cutie cu 6 microclisme fiecare continand 2,25g de gl ..
NISIP SILICA-GEL 3.8L
-Asternut igienic -100% natural, -cu granule de -silicat si aroma de lavanda si mar. -Sac 3,8 L. ..
SAMPON OSTER 473ML
Samponul Oster  este recomandat cainilor cu piele sensibila. Poate fi utilizat si pentru imbaierea cateilor junior. Samponul Oster  are efect calmant, reduce iritatiile si parfumat , asigura o piele si o blana sanatoasa. Show White, ..
Sampon pentru cabaline 1L
Şamponul Herba-vital pentru CABALINE conţine extracte de plante medicinale  regenerează epiderma, întreţine blana animalului, fiind un nutritiv pentru epidermă şi firul de păr. Combate căderea părului şi mătreaţa. ..
GammaVet Phone +40 746.20.77.98 GammaVet Fax +40 378.10.63.93 GammaVet Email office@gammavet.ro GammaVet Facebook Facebook GammaVet Twitter Twitter GammaVet Youtube Youtube

Gamma Vet © 2019. Toate drepturile rezervate.